1830

Nog geen reviews
Schrijf een review
Product image
product image thumbnail
product image thumbnail
44,95
Uit het assortiment
Ontvang 440 overwinningspunten
Het klassieke treinspel in een luxe, herziene editie. Dit schitterende spel zonder geluksfactor is een must-have voor de echte liefhebber. Met verschillende scenario's!
Strategie
Geluk
Handel
Interactie
v.a. 12 jaar
2 - 6 spelers
+/- 180 min

Gerelateerde producten

Over het spel

Het klassieke treinspel in een luxe, herziene editie.

Elke beurt bestaat uit een beleggingsronde en één of meer operationele ronden. Koop en verkoop aandelen van 8 verschillende spoorwegmaatschappijen in beleggingsronden. In de operationele ronden komen de directeuren van de verschillende maatschappijen aan de beurt. Grootaandeelhouders bepalen of er geïnvesteerd wordt in modernere treinen en uitbreiding van het spoorwegen- en stationsnetwerk of dat er dividend wordt uitgekeerd, wat ook de beurskoers opjaagt. Omdat privé- en bedrijfskapitaal strikt gescheiden zijn, kan het voorkomen dat een speler plotseling met een failliete maatschappij opgescheept zit, waardoor hij treinen uit zijn privékas moet kopen. Wie aan het einde van het spel het grootste vermogen heeft, wint dit schitterende spel zonder geluksfactor!

Deze nieuwe uitgave bevat verschillende scenario's, die voor nog meer variatie zorgen. 1830 is een must-have voor de echte spellenliefhebber!

Productinformatie

Artikelcode999-1830
Gewicht1,76 kg
Merk999 Games
Afmetingen29,3 x 23,7 x 7,6 cm
AuteurFrancis Tresham
EAN Code8717249194590
Jaar van Uitgifte2012

Reviews

Wees de eerste die een review plaatst.