Product was successfully added to your shopping cart.

De Friesche velden Bordspel

Vanaf 12 jaar
1 - 2 speler(s)
+/- 60 min
31,5 x 22,5 x 9,2 cm
Geluk:
Planning:
Tactiek:
  • De-Friesche-Velden De-Friesche-Velden
  • De-Friesche-Velden-speelmateriaal De-Friesche-Velden-speelmateriaal

Het spel

Pittig, tweepersoonsspel van de maker van Agricola.

Breid je landgoederen uit door middel van het afgraven van veen en het bouwen van dijken. Verbouw graan en vlas, houd dieren en zorg dat je voldoende turf hebt om je huis te verwarmen. Omliggende bestemmingen vragen om verschillende producten in ruil voor voedsel, dat je nodig hebt om je gezin te voeden, maar ook voor het bouwen van lucratieve bouwwerken. Voertuigen zorgen ervoor dat je reisbestemmingen bereikt en bouwmateriaal en wol, linnen en stof naar kleding kunt omzetten. Ambachtelijke gereedschappen verbeteren de uit te voeren acties.

Het spel duurt 9 beurten, waarbij elke beurt een half jaar voorstelt (zomer en winter). Elk seizoen staat specifieke acties toe of verbiedt ze juist. De Friesche Velden is een zeer uitdagend bordspel, waarin je veel routes naar de winst hebt. Omdat de gebouwen steeds verschillen, verloopt elk spel volledig anders.

De Friesche Velden is ook solitair te spelen!

Extra informatie

Helaas zijn er 2 foutjes in het spel “De Friesche Velden” geslopen:
• In het overzicht van het speelmateriaal staat dat er 24 stuks “leer” en 24 stuks “wollen stof” in het spel zitten. Dat zijn er echter in beide gevallen 23.
• Op het wintergedeelte van het speelbord zijn de acties onder “Loonwerker” niet juist. In plaats van “1 voertuig of 1 imitatie” moet daar staan “1 gebouw of 1 imitatie”.

Wij hebben een sticker gemaakt die u op het speelbord kan plakken.
Stuur een mailtje met uw adres naar klantenservice@999games.nl en wij sturen de sticker naar u op.Onze excuses voor deze oneffenheden!

Spelfamilie

Nee

Algemeen nieuws:

Kersttips

Bordspellen worden maar al te graag uitgepakt tijdens de kerstdagen.

Lees meer
07-12-2015  |  Algemeen nieuws: