Product was successfully added to your shopping cart.

De Kolonisten van Catan: Big Box Bordspel

Vanaf 10 jaar
2 - 4 speler(s)
+/- 75 min
30,2 x 43,2 x 10,2 cm
  • Catan Big-Box Catan Big-Box
  • Catan-Big-Box-inhoud Catan-Big-Box-inhoud

Het spel

Nooit Catan gespeeld of juist heel vaak, maar wil je wel weer eens iets nieuws? Dan is deze Catan Big Box iets voor jou!

Met dit uitgebreide pakket krijg je naast het basisspel een aantal uitbreidingen en accessoires om het populaire handelsspel "Catan" op verschillende manieren te kunnen spelen. Maar ook als je het basisspel al hebt, bevat de Catan Big Box voldoende nieuwe dingen om je bestaande Catan-verzameling mee aan te vullen.

Wat zit er in de Catan Big Box?

Naast het Catan Basisspel en de uitbreiding Kooplieden & Barbaren vind je 2 nieuwe speelborden (Mallorca en New York). Deze bevatten naast speciale spelregels de geschiedenis van deze 2 interessante locaties. Een tableau met 2 Berlijnse monumenten geeft de spelers extra strategische mogelijkheden. De variant "Helpers van Catan" biedt stevige karakterkaarten met bijzondere eigenschappen voor de spelers. En als klap op de vuurpijl bevat de Catan Big Box een roze set speelstukken (inclusief stukken voor Zeevaarders en Steden & Ridders), waarmee je een andere kleur kunt vervangen.

Tactische speeltip(s)


Spelfamilie

Catan

Algemeen nieuws:

999 (XL)Games: Catan Big Box

Het jubileumjaar van 999 Games zit er bijna op en we kijken terug op een feestelijk en druk jaar...

Lees meer
15-12-2015  |  Algemeen nieuws:
Kersttips

Bordspellen worden maar al te graag uitgepakt tijdens de kerstdagen.

Lees meer
07-12-2015  |  Algemeen nieuws: