Product was successfully added to your shopping cart.

High Five Bordspel

Vanaf 8 jaar
2 - 4 speler(s)
+/- 30 min
29,7 x 29,7 x 7,2 cm
Strategie:
Geluk:
Bluf:
  • High-Five High-Five
  • High-Five spel High-Five spel

Het spel

Maak combinaties van 5 tegels en scoor de meeste punten. De combinaties zijn de klassieke zoals Full House, Straat of Flush. De zeldzaamste combinaties leveren vanzelfsprekend de meeste punten op, de meest voorkomende combinaties juist weinig punten.

Elke beurt speel je ten minste één tegel uit je hand om een combinatie te vormen. Je scoort je punten direct en trekt daarna twee nieuwe tegels. Zo speel je door totdat de tegels op zijn of het bord vol is. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, is de winnaar.

Het praktische speelbord is door 999 Games ontworpen en bevat aan de zijkanten handige sleuven voor de tegels van de spelers. Het speelbord kan daardoor ook voor andere spellen gebruikt worden.

Video

Tactische speeltip(s)

Probeer steeds zo min mogelijk tegels te gebruiken en te profiteren van de combinaties van de andere spelers.Als je veel tegels van jezelf speelt, houd dan goed rekening met de volgorde waarin je ze legt. Zo kun je voorkomen dat een volgende speler met maar één tegel meer punten scoort dan jij.

Spelfamilie

Nee