Product was successfully added to your shopping cart.

2016 begint goed met 13 nieuwe spellen van 999 Games!

23-03-2016  |  Algemeen nieuws:

Ook in het jaar na haar jubileum doet 999 Games haar best om de spellenliefhebbers van Nederland en Vlaanderen met de beste spellen te verwennen. Om te zorgen dat niemand iets van zijn gading mist, publiceren we hier een overzicht van alle novelties die in de eerste 6 maanden van 2016 verschijnen of al in de winkel liggen: 

KINDERSPELLEN
Voor de kleintjes hebben we Stenen Tijdperk Junior, een variant op het Speelgoed van het Jaar 2012, dat al door kinderen vanaf een jaar of 5 kan worden gespeeld. In dit tactische spel verzamelen de spelers grondstoffen om hutten te bouwen, waarbij ze regelmatig hun geheugen moeten aanspreken. Ook met het zoekspel Gekke Guppies komen jongere kinderen aan hun trekken. In dit hectische spel moeten ze zo snel mogelijk door vergrootglazen op het speelbord naar vreemd gevormde guppies zoeken. 

FAMILIESPELLEN
Hoewel de bovenstaande spellen ook leuk zijn voor volwassenen, brengen we daarnaast een aantal spellen uit die uitermate geschikt zijn voor gezinnen met oudere kinderen of minder ervaren spelers. Zo is Potion Explosion bijvoorbeeld een dynamisch spel, waarin de spelers gelijke knikkers op elkaar laten botsen om ze te verzamelen en er toverdranken mee te brouwen. In het kaartspel Pak die Zak! moeten de spelers steeds zo snel mogelijk uitrekenen of een kaart al dan niet in een rij past. Voor de liefhebbers van het dobbelspelletje Regenwormen komen we met een uitbreiding, die miniaturen met bijzondere eigenschappen in het spel brengt. 

Skye is een bied- en legspel, waarin de spelers hun eigen territorium bouwen om daarmee zoveel mogelijk punten te scoren. Door een uniek biedmechanisme en scoringstegels die elke partij verschillend zijn, is een hoge herspeelbaarheid gegarandeerd. Meer van de woordspelletjes? Probeer dan CroX Word. Vorm een kruiswoord met de gedobbelde letters en gooi de laatste dobbelsteen zo snel mogelijk in de schaal. In het uitgebreide kaartspel O mijn Goederen produceren de spelers waardevolle goederen door op de markt te speculeren en handig gebruik te maken van efficiënte productieketens. 

VEELSPELERS
Naast de nieuwe versie van Agricola, waar we hieronder meer over vertellen, is inmiddels Mijn Dorp verschenen. Dit is een groot, strategisch spel dat zich in dezelfde setting afspeelt als zijn succesvolle voorganger “Het Dorp”. Speltechnisch verschilt er echter veel. Mijn Dorp combineert unieke dobbelsteenmechanismen met een ruim scala aan keuzemogelijkheden. Een must voor de echte spellenliefhebber! 

De Legenden van Andor: Chada & Thorn
Na het succes van dit grote coöperatieve bordspel was het wachten op een versie die specifiek voor 2 spelers geschikt is. Die is er nu! Met De Legenden van Andor: Chada & Thorn reizen de 2 helden steeds van start- naar finishlocatie, waarbij ze hun heldenkaarten, voorwerpen en vloekkaarten zo handig mogelijk moeten inzetten. Daarbij moeten ze ervoor zorgen dat ze niet door de vloekfiguur worden ingehaald. Het spel bevat maar liefst 92 verschillende avonturen!  

Agricola Expert-editie en Agricola Familie-editie
Eén van de meest succesvolle, strategische bordspellen van de laatste 10 jaar is Agricola. Daarom komt er nu een volledig gereviseerde Expert-editie van het basisspel uit. Deze bevat speelmateriaal voor 1-4 spelers en heeft ook op het gebied van artwork en vormgeving een metamorfose ondergaan. De 120 kaarten in het spel zijn na intensief testen uitstekend op elkaar afgestemd. Voor gezinnen en minder ervaren spelers komt er een betaalbare en minder uitgebreide versie op de markt, de zogenaamde Familie-editie. Deze uitgave bevat een zeer toegankelijke versie zonder de grote hoeveelheid kaarten die wel in het nieuwe basisspel zitten.

TINY TINS
Altijd al moeite gehad om je favoriete spellen in je bagage te krijgen? Dan is dat nu voorbij. Vier van onze spellen zijn nu verkrijgbaar in een klein blikje, dat in elke broek- of jaszak past. Het gaat om het reactiespel SET, het blufspel Love Letter, het dobbelspel Regenwormen en het biedspel Gesjaakt. Verzamel ze allemaal!

« Terug