Product was successfully added to your shopping cart.

999 Games 4x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016!

28-06-2016  |  Algemeen nieuws:
999 Games 4x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016!

999 Games is kanshebber voor de prestigieuze prijs “Speelgoed van het Jaar 2016” en wel met 4 van haar gezelschapsspellen. Potion Explosion, Skye, Terra en De ark is vol zijn door de vakjury geselecteerd in 3 verschillende leeftijdscategorieën:

Potion Explosion: 8-9 jaar
De Ark is vol: 10-11 jaar
Terra en Skye: 12+

Directeur en spellenliefhebber Michael Bruinsma zegt dit voorlopige resultaat fantastisch te vinden. “Deze nominaties bevestigen dat we weer mooie, nieuwe spellen hebben kunnen realiseren die mensen weer samen aan tafel brengen. Daar worden we blij van!”.

De verkiezing
Ieder jaar komen vele nieuwe speelgoedartikelen op de markt en dat maakt het er niet gemakkelijker op om als bijvoorbeeld (groot)ouder een artikel te kiezen. Hulp bij uw keuze is dan ook heel handig en daar helpt de verkiezing Speelgoed van het Jaar bij. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiging uit verschillende disciplines: journalisten, inkopers en speelgoeddeskundigen. Toch bepaalt uiteindelijk de consument. Er kan door u gestemd worden vanaf halverwege september via de website www.speelgoedvanhetjaar.nl.
Stem & Win Speelgoed is het motto: dus wie gaat stemmen op zijn of haar favoriete artikel en de vraag goed oplost, maakt ook nog kans op mooie prijzen.

En de genomineerden van 999 Games zijn…

Potion Explosion:
Spectaculair en uitdagend spel voor het hele gezin. Verzamel knikkers door ze uit knikkerbanen te nemen en gelijke knikkers op elkaar te laten botsen. Daarmee brouw je toverdranken, die punten opleveren. Het drinken ervan levert extra voordelen op!

Genomineerd in leeftijdscategorie: 8-9 jaar

De Ark is Vol:
Tactisch kaartspel voor jong en oud. Verzamel zoveel mogelijk setjes gelijke dieren, maar zorg dat een setje niet uit precies 2 kaarten bestaat. Splits steeds een groep dieren of neem er één. Wie heeft uiteindelijk de 10 meest waardevolle dieren in zijn ark?

Genomineerd in leeftijdscategorie: 10-11 jaar

Terra:
Educatief wedspel. Bezoek de interessantste locaties ter wereld. Wie weet het antwoord op de meest uiteenlopende vragen? En weet niemand het precies, dan wint degene die er het dichtst bij zit!

Genomineerd in leeftijdscategorie: 12+

Skye:
Vlot en gevarieerd bied- en legspel. Bepaal de prijs van je getrokken landtegels en bouw hiermee een territorium dat zoveel mogelijk punten oplevert. Welke elementen scoren, is echter elk spel verschillend! Uitdagend en interactief spel met verrassend eenvoudige spelregels!

Genomineerd in leeftijdscategorie: 12+

« Terug