Product was successfully added to your shopping cart.

999 Games van start in 2016!

05-01-2016  |  Algemeen nieuws:

Het jaar 2016 is begonnen en bij een nieuw jaar horen nieuwe spellen. Wij hebben het jubileumjaar met trots afgesloten en in 2016 presenteren wij wederom mooie nieuwe producten. Verder organiseren we gezellige evenementen, waar volop gespeeld kan worden. Hier vast wat tipjes van de ijsberg, maar hierover volgt deze week meer..

We bijten de spits af met de eerste nieuwkomer van 2016: Mijn Dorp. Mijn Dorp lijkt weliswaar qua thema op zijn voorganger “Het Dorp”, maar de unieke dobbelsteenmechanismen zorgen voor een volledig andere spelbeleving. Lees hier deze week meer over.

Carcassonne stapt een nieuw tijdperk in met vernieuwd artwork. Het beroemde legspel laat sinds 2000 menig spelershart sneller kloppen, maar na 15 jaar wordt het tijd voor een mooie metamorfose. Gelukkig sluiten de nieuwe tegeltjes aan op de oude uitbreidingen, dus combineren is mogelijk. Benieuwd naar het resultaat? Houd ons in de gaten!

De 999 Games Open-toernooien gaan dit jaar van start. Met deze reeks toernooien kunnen deelnemers het hele jaar punten verzamelen door 999 spellen in toernooiverband te spelen. Aan het einde van het jaar spelen de top 8 van de ranking en 4 door 999 Games uitgenodigde spelers de finale op ons hoofdkantoor in Almere. Vind hier deze week meer informatie over hoe je meedoet en hoe je zelf een toernooi kunt organiseren. Wie weet word jij de eerste 999 Games Open-kampioen van Nederland en België!

« Terug