Product was successfully added to your shopping cart.

Amers-Board Games organiseerde Carcassonne-toernooi

18-01-2016  |  Algemeen nieuws:

Het was wederom een gezellige middag. 10 spelers namen deel aan het toernooi. Ze speelden zoals gebruikelijk drie rondes, waarna de top 4 aan de finale tafel plaats mocht nemen. De eerste ronde speelden ze met ‘Carcassonne: het basisspel’, zodat iedereen even rustig in kon komen en aan het toernooi kon wennen. Bij de tweede en derde ronde voegden ze bij het basisspel ‘Carcassonne: De Uitbreiding’ toe.  Dit is een uitbreiding met 18 extra tegels, 1 groter mannetje (de hoofdman) en een nieuwe startsituatie van het spel met de rivier. Dit gaf een leuker en meer competitieve opzet van het toernooi.

De toevoeging van ‘Carcassonne: De Uitbreiding’, het wennen aan het toernooi, de mensen en sfeer deed Linda erg goed. Als vierde mocht ze aanschuiven aan de finaletafel. Rustig en vol doorzetting speelde ze om te winnen en dat deed ze met een minimale voorsprong op Danny. Het verschil tussen de derde en vierde plaats was slechts één punt en werd gewonnen door Mathijs.

De uitslag van het toernooi:

1ste Linda

2de Danny

3de Matthijs

4de Har

Amers-Board bedankt de deelnemers voor de gezellige middag en uiteraard ook spellenwinkel "Spellenpoort" voor de sponsering van de mooie prijzen en nodigt iedereen uit voor hun volgende toernooi: het 999 Games Open-toernooi met Het Dorp op zondag 7 februari. 

 

« Terug