Product was successfully added to your shopping cart.

Om de avond mee op te starten: Love Letter

07-12-2015  |  Algemeen nieuws:

Benieuwd naar een snel en simpel spelletje om de avond mee te beginnen? Wij serveren je graag een paar voorafjes voor een heerlijke avond vol speelplezier!

In dit romantische kaartspel proberen spelers hun liefdesbrief bij de prinses te krijgen en hebben daarbij hulp nodig van het personeel uit het kasteel. Love Letter bestaat uit 16 kaarten die elk een persoon uit het koninklijk hof voorstellen. Iedere speler begint met een kaart. Degene die aan de beurt is, trekt een kaart en speelt een kaart. Ieder personage heeft een speciale eigenschap, dus zorg dat je op het juiste moment de goede kaart speelt, want voor je het weet lig je uit het spel. Zijn de kaarten op, dan is het afgelopen. Ben je als enige over of heb je de kaart met de hoogste waarde, dan win je de ronde en ontvang je een liefdesfiche. Degene die als eerste het vereiste aantal fiches scoort, wint!

Love Letter doet zijn naam eer aan door je telkens te verleiden voor nog een potje. Superverslavend! En door de mix van spanning, bluf, tactiek en frustratie is het soms net ‘echte liefde’.

 

Hoewel de spelregels heel eenvoudig zijn zit er meer diepgang in Love Letter’ dan je op het eerste gezicht vermoedt. Het is binnen één minuutje uitgelegd en het spel speelt lekker snel weg, waardoor het de perfecte opwarmer is voor een steviger spel.

Het was één van de hits op de grootste spellenbeurs van Europa: ‘Spiel’ in Essen en sindsdien altijd een topper in ons assortiment gebleven.

« Terug