Product was successfully added to your shopping cart.

Binnenkort: Roar!

14-07-2016  |  Algemeen nieuws:
Binnenkort: Roar!

Technologie is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Met smartphones, tablets en zelfrijdende auto’s. Maar hoe is zoiets te integreren in de wereld van bordspellen, waar niets automatisch gaat en je alles nog met de hand moet bewegen en verplaatsen? Het antwoord op die vraag is te vinden in ons aankomende spel Roar! In dit spel gaan technologie en bordspellen hand in hand.

In Roar! is het aan de spelers om samen te werken en het ontsnapte monster te vinden. Eén speler speelt het monster en moet een missie proberen uit te voeren zonder gepakt te worden door de scheikundigen! Na elke beurt verplaatst het monster via de tablet/telefoon en laat vervolgens verschillende geluiden horen die met locaties op het speelbord overeenkomen. Het is aan de scheikundige om uit te vinden waar het monster zich bevind en deze weer te vangen. Het speelbord heeft een eenvoudige en een moeilijke kant, zodat je de moeilijkheidsgraad voor de scheikundigen kunt aanpassen.

De bijpassende applicatie is helemaal gratis en is geschikt voor de meeste iOS- en Android-besturingssystemen. De App is gemakkelijk te bedienen en zelfs voor kinderen uitermate geschikt. Zij kunnen toch al beter met die apparaten omgaan dan de ouderen, laten we eerlijk zijn! 

Kortom, technologie en bordspellen samen? Geen probleem! Houd onze website en Facebook in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief en wees de eerste die weet wanneer deze in de winkel ligt! 

« Terug