Product was successfully added to your shopping cart.

Binnenkort: Vrijdag en Brains

25-07-2016  |  Algemeen nieuws:
Binnenkort: Vrijdag en Brains

Bij spelletjes denken we natuurlijk altijd aan gezelligheid en samen spelen. Maar wat als je nou even niet mensen om je heen hebt (of wilt) en je batterij van je telefoon of tablet alweer leeg is? Niet getreurd 999 Games komt binnenkort met de oplossing! Maar liefst 2 spellen die speciaal bedoeld zijn om in je eentje te spelen. Namelijk Brains en Vrijdag.

Vrijdag is stiekem niet nieuw maar terug van weggeweest. In dit spel speel je Vrijdag en help je Robinson door het spel heen om uiteindelijk twee machtige piraten te verslaan! Robinson wordt alleen gedurende het spel steeds ouder, waardoor hij trager en onhandiger wordt. Aan jou om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en ervoor te zorgen dat hij levend het eiland verlaat. Het spel is elke keer weer anders en ook nog op verschillende niveaus te spelen zodat het voor meerdere leeftijdscategorieën geschikt is.

Brains is geheel wat anders, dit is meer een puzzel en een hersenkraker. In dit spel is het de bedoeling datjemet verschillende tegels weggetjes aan elkaar maakt en aan de opgegeven voorwaardes voldoet. Zorg bijvoorbeeld dat weg A naar uitgang B leidt of zorg dat weg C langs 3 verschillende tegels loopt. De eerste opgave is nog makkelijk, maar de opgaves krijgen steeds meer tegels en worden steeds moeilijker. Weet jij ze alle 50 op te lossen?

Kortom, is iedereen op vakantie of ben jij iedereen ontvlucht en zelf op vakantie? Met deze spelletjes is dat eerder een feest dan een verveling! Houdt onze nieuwsbrief en Facebook in de gaten om te weten wanneer ze in de winkels liggen.

« Terug