Product was successfully added to your shopping cart.

BK Saboteur 2016

05-09-2016  |  Algemeen nieuws:
BK Saboteur 2016

Op 3 september organiseerde Woodland Mages tijdens de Woodland Gathering 2016 het Belgisch Kampioenschap Saboteur. Voor hun was dit de start van het nieuwe speljaar. De twee beste Belgen plaatsen zich voor het Wereldkampioenschap Saboteur in Budapest op 26 november 2016. De “egoïstische dwerg”, een speciale promokaart, was beschikbaar voor iedere deelnemer.

Bedenker van het spel Frederic Moyersoen heeft ook aan het BK deelgenomen en eindigde net niet aan de finaletafel. Liefhebbers konden hun promokaart door hem laten signeren. De finalisten speelden op een speelmat waarop de handtekening van hem te zien was. Ieder van hen kreeg een gesigneerde speelmat mee naar huis.

 

Uit een speelveld van 41 deelnemers werd Mariolijn Vermeesch de Belgisch kampioene. Cyriel Poppe werd tweede. Iedere deelnemer moest drie ronden spelen, voordat de finaleronde werd gespeeld. Mariolijn krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten van maximaal 150 euro. De hotelovernachting, het avondeten en het avondprogramma tijdens het wereldkampioenschap worden voor de twee beste spelers van het BK door Amigo verzorgd.

Van harte gefeliciteerd met de overwinning en succes op het Wereldkampioenschap. Tevens willen wij Woodland Mages bedanken voor de uitstekende organisatie. 

« Terug