Product was successfully added to your shopping cart.

Het Dorp Open-toernooi bij Amers-BOARD Games

09-02-2016  |  Algemeen nieuws:

Zondag 7 februari organiseerde Amers-BOARD Games een “Het Dorp”-toernooi. Als bonus konden deelnemers punten behalen voor het 999 Games Open-klassement. Bij de start waren er 10 spelers, dus werd er voor gekozen om met een tafel van 4 spelers te spelen en de overige twee tafels met 3 spelers.

Yorick en Har hebben tijdens het toernooi evenveel punten behaald. Yorick had van de twee echter een veel beter onderling resultaat, waardoor hij op de eerste plek is geëindigd. Na twee ronden spelen was dit de eindstand:

1ste Yorick
2de Har
3de Rick
4de Hans
5de Niels
6de Linda
7de Mathijs
8ste Danny
9de Reinike
10de Jeroen 

Yorick Goudzwaard is 28 jaar en een spelletjesfanaat in hart en nieren. Hij houdt van veel verschillende type spellen, maar Agricola en Caverna zijn zeker zijn favorieten. Een spel moet jou bezig houden en aan het denken zetten. Als er verschillende manieren zijn om je einddoel te halen, geeft dat een aangename toegevoegde waarde. In Het Dorp zijn al deze aspecten aanwezig. Als tip geeft hij het op tijd beginnen met nieuwe generaties. Dit is een deel van zijn strategie.

Amers-BOARD Games bedankt alle deelnemers voor de gezellige middag. Ook bedanken zij spellenwinkel "Spellenpoort" voor de sponsoring van de mooie prijzen. Ze zien iedereen graag zaterdag 20 februari bij hun Catan-toernooi. 

 

« Terug