Product was successfully added to your shopping cart.

Ik ga op reis en ik neem mee…

22-07-2016  |  Algemeen nieuws:
Ik ga op reis en ik neem mee…

In de maand juli hebben we onze nieuwsbrieflezers gevraagd naar hun favoriete spel voor op vakantie. De lezers konden kiezen uit 20 spellen en na een massale stemming is de volgende top 5 eruit gekomen:

  1. 1. Carcassonne
  2. 2. Catan
  3. 3. Regenwormen
  4. 4. Qwirkle
  5. 5. Love Letter

Grappig genoeg allemaal spellen waar een kleiner broertje van bestaat speciaal voor op reis! Toeval? Wij denken van niet! Reisvarianten van spellen zijn er niet voor niets, ideaal voor in de handtas of koffer. Ook perfect voor op een klein tafeltje in een trein of vliegtuig voor onderweg.

Natuurlijk houden we je niet tegen als je Catan met alle uitbreidingen in je koffer stopt en verder alleen een zwembroek meeneemt. Prioriteiten stellen is belangrijk, je wilt je natuurlijk niet vervelen op vakantie! Al moeten we wel waarschuwen dat Mega Civilization met zijn 11 kilo, over het toegestane gewicht gaat van de handbagage van vele vliegtuigmaatschappijen!

Dus ben jij nou zo iemand die niet van huis vertrekt zonder 1, 2, of 10 spellen? 999 Games is zeer benieuwd waar onze spellen allemaal mee naar toe gaan! Vliegen we de hele wereld over of blijven we dicht bij huis. Gaan we in de auto naar een buurland of op de fiets naar de buurvrouw. Liggen we aan het zwembad, of nemen we in de dozen wat zand mee terug! Laat het ons zien en post je vakantiefoto met een spel van 999 Games op onze Facebook. Dit is leuk ter inspiratie voor mede spellenliefhebbers maar ook leuk voor jezelf, je maakt namelijk kans op een leuk spellenpakket voor alle toekomstige vakanties!

Dus voor iedereen die lekker vakantie viert of gaat vieren, 999 Games wenst jullie veel (speel)plezier!
En vergeet dus niet je vakantiefoto’s met een spel van 999 Games voor 5 september op onze Facebook pagina te posten en maak kans op een spellenpakket!

Wil je trouwens ook invloed hebben op deze leuke polls meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte en stem mee!

« Terug