Product was successfully added to your shopping cart.

Joe Buchly: winnaar 999 Games Open bij Spelcarrousel

18-01-2016  |  Algemeen nieuws:

Vrijdag 15 januari was de eerste ronde van het 999 Games Open bij de Spelcarrousel in Tilburg. Met 9 aanmeldingen hebben ze ervoor gezorgd dat er met 3 tafels gespeeld kon worden om de eerste punten voor de officiële ranking binnen te halen.

Joe Buchly was de winnaar van het toernooi en hij mocht met de prijs ‘De Kathedraal: het kaartspel’ naar huis. Hij is 32 jaar oud en komt uit Tilburg. Zijn favoriete 999-spel is ‘De Mol’, maar ook ‘Het Stenen Tijdperk’ dat hij onlangs heeft gekocht is een goede aanwinst, wat hem betreft.

Een tipje van zijn strategie bij ‘Het Dorp’ wilde hij wel prijsgeven, namelijk snel de kerk bezetten, dit kan veel punten opleveren. Verder wil hij nog niet te veel verklappen, want anders is hij in de volgende ronde kansloos. De tip voor nieuwe spelers van het spel wil hij nog wel kwijt: “het is handig om snel te zorgen voor gezinsuitbreiding, zo kun je je snel over het bord gaan verspreiden”.

Joe gaat zich weer voorbereiden op het volgende toernooi, waar hij alweer zin in heeft. Tenslotte wenst hij iedereen veel succes, maar vooral veel speelplezier. De organisatoren Nikki en Patrick zijn erg tevreden over het verloop van hun evenement en kijken alweer uit naar 19 februari voor de volgende 999 Games Open. 

 

 

« Terug