Product was successfully added to your shopping cart.

Lachen, gieren en brullen met Cup King

25-11-2015  |  Algemeen nieuws:

De Sint is weer in het land en de Kerstman is vast al onderweg, dus dat betekent dat de schoentjes en de bomen weer gevuld gaan worden. Spellen zijn al jaren favoriet in de wintermaanden. Wat is er nou gezelliger dan met het hele gezin rondom de eettafel een potje te spelen?

Wij helpen je graag de beste cadeaus te vinden.

Ben jij op zoek naar gezellige, leerzame en vooral betaalbare spellen voor de decembermaand? Lees dan verder of check hier onze sinterklaas top 10 en de top 5 populairste schoencadeautjes voor 2015!

Cup King
Het is altijd lachen, gieren en brullen met het gezelschapsspel Cup King. Bouw je eigen piramide met de bijgeleverde cups, maar zorg dat je deze goed verdedigt! Je buurman gaat je piramide aanvallen door het spelen van kaarten van 1 kleur. Kun je je niet verdedigen, dan moet je een cup van de gespeelde kleur uit je piramide schieten met alle gevolgen van dien. De speler die de meeste cups staande weet te houden, wint!

Het spel heeft op het eerste gezicht een enigszins kinderlijke uitstraling, maar laat je daar niet door van de wijs brengen. Het is namelijk minder simpel dan het lijkt.

Hoewel het spel vooral op geluk, behendigheid en bluf is gebaseerd, moet je ook gebruik maken van een strategie. Zonder strategisch denken kun je dit spel niet winnen, maar tegelijkertijd is Cup King ook een spel waarbij veel gelachen kan en zal worden. Een goede en zeldzame combinatie voor een spel en daardoor zeer geschikt voor een gezellige middag met het gezin of vrienden.

Cup King wordt aanbevolen voor kids vanaf 8 jaar en in de spelregels vind je ook een variant voor nog jongere kinderen. Er worden ook gekke stickers meegeleverd, waarmee kids hun cups gezichtjes kunnen geven.

« Terug