Product was successfully added to your shopping cart.

Marco Polo genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs!

21-05-2016  |  Algemeen nieuws:999 Games is al vaak genomineerd voor De Nederlanse Spellenprijs en we hebben deze ook al vaak mogen winnen. Vorig jaar nog hebben wij deze mooie prijs ontvangen voor Concordia. Met trots mogen wij Marco Polo dit jaar toevoegen aan onze lijst met nominaties in de categorie expertspellen voor de NSP. 

In het tactische en strategische Marco Polo ben je één van de karakters die na de ontdekking van de zijderoute door Marco Polo een soortgelijke reis gingen maken. Elk karakter heeft unieke eigenschappen, die hem in het spel bepaalde voordelen opleveren. Elke ronde begint met het werpen van 5 dobbelstenen. Deze bepalen voor een deel welke mogelijkheden je hebt. Hoe hoger de dobbelstenen, des te waardevoller zijn je acties, maar je moet er ook meer voor betalen als je een actie kiest die al bezet is.

Marco Polo heeft zoveel keuzemogelijkheden, dat het spel altijd anders is. Een aanrader voor de echte liefhebbers!

Juryoordeel: een strategisch bordspel met dobbelstenen, waarbij timing een cruciale rol speelt.
Je probeert anderen steeds een stap voor te blijven in deze uitdagende trip met een origineel actiesysteem. De verschillende personages geven iedere speler zijn eigen uitgangspositie. Hoewel zeer verschillend en sterk, blijken ze prima gebalanceerd. Daarnaast geeft de samenstelling en spreiding van de stadsacties elk spel zijn eigen karakter. Door deze enorme hoeveelheid variatie is elk spel weer een nieuwe ontdekkingsreis.

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de Ducosimbeurs van 17 september. De feestelijke huldiging vindt plaats op zaterdag 12 november tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven.

Meer weten? Kijk op www.spellenprijs.nl

« Terug