Product was successfully added to your shopping cart.

Maurice Tillie wint ook de tweede ronde van Het Dorp Open-Toernooi bij spellenvereniging Aan Z

02-03-2016  |  Algemeen nieuws:

Afgelopen zaterdag ,27 februari, heeft spellenvereniging Aan Z de tweede ronde van het 999 Games Open-toernooi gespeeld. Ook dit keer hadden ze weer acht deelnemers. De deelnemers hebben in twee rondes uitgevochten wie de winnaar zou zijn. Het was een spannende strijd, omdat Danny Beunis en Maurice Tillie beide 22 punten hadden behaald.

Na de tweede ronde was het duidelijk: Maurice haalde maar liefst 100 punten en daar konden de 83 punten van Danny niet tegenop.

Hierdoor gaat Maurice Tillie er voor de tweede keer met de prijs vandoor tijdens deze editie van het 999 Open toernooi. Maurice is 46 jaar en komt uit Tilburg. Zijn favoriete 999 Games spel is De Kolonisten van Catan.

De meest geliefde speelwijze van Maurice in Het Dorp is het continu wisselen van strategie, afhankelijk van hoe het spel zich ontwikkelt. Dit keer heeft Maurice een andere tip voor het spel: zorg dat je alles efficiënt inzet. Ook de blokjes die je pakt, want dan kun je later in het spel een extra actie doen door 3 gelijke blokjes in te wisselen.

De avond was zeer geslaagd. Vooral de gezellige en open sfeer van de spellenavond van Aan Z spraken Maurice erg aan. Iedereen is welkom en de avonden zijn toegankelijk voor iedere leeftijd en elk niveau. 

 

« Terug