Product was successfully added to your shopping cart.

Outlet Sale 21 mei 2017

19-04-2017  |  Algemeen nieuws:
Outlet Sale 21 mei 2017

Op zondag 21 mei 2017 organiseert 999 Games wederom de Outlet Sale. Deze is voor iedereen toegankelijk en een ideale manier om je collectie aan te vullen met goedkope bordspellen, (verzamel)kaartspellen, accessoires en andere artikelen met kortingen. Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor jezelf? Kom dan ook! 

Naast de onbeschadigde spellen bieden wij op de Outlet Sale onder andere een ruime collectie (licht)beschadigde spellen aan. Zo kun je op een voordelige manier aan titels als CatanRegenwormenCarcassonne en 30 Seconds komen. Daarnaast tref je ook verouderde producten voor een vriendenprijsje aan. 

Datum:
Zondag 21 mei 2017

Tijd:
van 10:00 uur tot 15:00 uur

Locatie:
999 Games
Wormerweg 2, Almere

Pak deze unieke kans op kortingen en kom naar de Outlet Sale! 

Catan-inruilactie: Let op! Laatste keer!
Tijdens de Outlet Sale kan je voor de laatste keer gebruik maken van de unieke Catan-inruilactie! Ruil je oude Catan spel in bij de deur en ontvang een coupon waarmee je de herziene editie voor slechts € 20,- kunt kopen! Dit is handig als je gebruik wilt maken van de nieuwe edities van de uitbreidingssets. Deze coupon is uitsluitend geldig op de Outlet Sale van 21 mei 2017. De actie geldt alleen voor basisspellen van Catan, dus niet voor uitbreidingen. 

  

Let op: je kunt contant of met pin betalen. Creditcardbetalingen zijn niet mogelijk.

Parkeren kan bij ons op het terrein of in de buurt. Zie hier:

Kom je met het openbaar vervoer vanaf Station Almere Muziekwijk? Kijk dan hier hoe je het beste kunt lopen:

 

Ook deze Outlet Sale vind je op ons terrein de foodtruck van Smultantes Tosti Tantes! Hun menu bestaat uit 15 verschillende handgemaakte tosti- of saté broodjes. Frisdrank, warme chocomel, koffie of thee en smoothies.

 

Tot dan!

« Terug