Product was successfully added to your shopping cart.

Help mee om het wereldrecord Catan te verbreken!

12-04-2017  |  Algemeen nieuws:
Help mee om het wereldrecord Catan te verbreken!

Wat is de Catan Big Game?

De Catan Big Game is meer dan alleen een uitvergrote versie van het spel. In de Big Game wordt het spelsysteem van Catan gebruikt om grote groepen spelers collectief te laten spelen om zo een geheel nieuwe spelervaring te beleven. En met grote groepen bedoelen we heel grote groepen!

Nadat in 2013 het wereldrecord in de Verenigde Staten is gevestigd met 922 deelnemers is dit record in 2015 op de grootste spellenbeurs van de wereld, Spiel, in het Duitse Essen, verbroken. Er deden daar maar liefst 1040 deelnemers mee.
Dan is het in 2017 de beurt aan de Benelux. Wij nemen graag deze uitdaging aan. Doe jij ook mee aan deze te gekke groepservaring?

Op 24 september wagen wij een poging het huidige record te verbreken. Het evenement vindt plaats in het Erasmus Sport Center op de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam. Deelnemers kunnen een ticket kopen via de webshop.
De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van € 500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil

Iedere deelnemer ontvangt een gratis goodiebag met daarin o.a. een exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!

Waar? Erasmus Sport Center, Oudlaan 50, Rotterdam
Wanneer? Zondag 24 september 2017
Kosten? € 2,50 inclusief gratis goodiebag

 

Koop jouw ticket

 

De Big Game gaat om 14:00 uur van start en zal 2-3 uur in beslag nemen. Iedereen is welkom, dus mobiliseer je studentenvereniging, bel je jeugdvrienden op of maak er een originele date van en doe mee! Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom, dus garantie voor een gezellig familie-uitje.

Ook een Catan Big Game organiseren? 

Houd dan goed onze nieuwsbrief, facebookpagina of website in de gaten. De Catan Big Game Kits komen later dit jaar op de markt en zijn natuurlijk perfect om ieder feestje compleet te maken!

 

« Terug