Product was successfully added to your shopping cart.

Nieuwsoverzicht: april 2016

03-05-2016  |  Algemeen nieuws:

Een maandelijks overzicht met nieuws en feitjes over alles wat zich afspeelt binnen en buiten 999 Games. Met deze maand nieuws over onder andere: Potion Explosion, Zomerspel, Ducosim en stagiaire gezocht.

Nieuw voor in je kast
Nieuwe spellen en nieuwe acties! Deze maand start onze nieuwe cashback-actie, waarbij ook meteen de nieuwe uitbreiding van Regenwormen in de schappen ligt. Het was lang wachten op die gezellige wormen, maar dan heb je ze ook wel gelijk met korting!

Je kent dat wel, als iets werkt moet je er vooral niets aan veranderen. Dat is zeker het geval bij ons leuke kaartspel Gesjaakt. Behalve dat het uiterlijk even een frisse update heeft gekregen, is het nog steeds het leuke spel met de fiches.

Geen fiches, maar wel leuke knikkers in Potion Explosion. Het spel voor de fans van de tabletspelletjes Bejeweled en Candy Crush, maar nu met gezellige medespelers aan tafel.

Onze spellen zijn een succes!
Sommige spellen zijn nog niet bij ons binnen of vallen al in de prijzen in het buitenland. Skye wint bijvoorbeeld de prijs voor ‘Best Strategy/Eurogame of 2015’ van de Board Game Quest Award en twee van onze spellen zijn genomineerd voor de ‘Origins Awards. La Granja voor beste bordspel en Ik wil koekjes! voor het beste familiespel! De winnaars worden in juni bekend gemaakt. Leuk om te weten dat wij niet de enige zijn die de spellen helemaal geweldig vinden!

‘Je had erbij moeten zijn’
Onder het mom, hier kun je nog wel bij zijn! De website van Zomerspel is online met alle benodigde informatie. Zomerspel staat erom bekend met een jaarlijks thema te werken en dit prachtig door te voeren. Aan de website te zien, zullen we ons dit jaar in het wilde westen wanen.

Nieuw op de kaart
Vorige maand vertelden we over de spellenspeciaalzaken waar je goed advies kunt krijgen. Maar dat is natuurlijk niet de enige plek. Websites met reviews van spellen zijn ook altijd goede hulpmiddelen om te kijken of een spel bij je past. De splinternieuwe website board-game.nl is opgezet om juist dat te doen. Bekijk bijvoorbeeld de review van Stenen Tijdperk.

Ander spellennieuws
Spellen leren is op zichzelf al ingewikkeld genoeg. Wij proberen het leven ietsje makkelijker te maken door online speluitleggen te maken. Dit zijn filmpjes waarin iemand kort en overzichtelijk het spel uitlegt alsof hij bij je in de woonkamer staat. Handig zodat iedereen tegelijk het spel kan leren en daarnaast kun je makkelijk ‘terugspoelen’ als je iets niet begrijpt. Om deze filmpjes bij jullie in de woonkamer te krijgen, zijn wij nog op zoek naar een stagiaire. En zeg nou zelf, wie zou er nou niet willen werken in een bedrijf vol leuke spelletjes?

Nieuws in spellenland
Een leuk artikel geschreven op een Duitse website met informatie en tips over het ontwerpen van spellen. Altijd handig voor de creatievelingen onder jullie die al een tijdje met een spelidee lopen. Ben je er nou 100% van overtuigd dat wij jouw spel moeten uitgeven? Kom dan langs op 1 van de 3 Ducosim-beurzen die er in het jaar plaatsvinden en laat jouw spel zien. Wie weet zorgen wij ervoor dat het in de winkels komt! De eerstvolgende Ducosim is zaterdag 21 mei.

Wil je nog sneller op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram, en meld je aan voor de nieuwsbrief!

« Terug