Product was successfully added to your shopping cart.

Olympische spelen en 999 Games

03-08-2016  |  Algemeen nieuws:
Olympische spelen en 999 Games

De Olympische Spelen gaan dit weekend van start en 999 Games wenst alle sporters natuurlijk heel veel succes! Wij weten dat sporters graag spellen spelen tijdens de spaarzame momenten dat ze geen wedstrijd of training hebben. Zo hebben we de Rode Duivels al Catan en Weerwolven zien spelen en Ranomi Kromowidjojo is ook al een groot Catan-fan.

 

Gametime #kolonisten #catan

Een foto die is geplaatst door ranomikromo (@ranomikromo) op

Zij zijn vast niet de enige en daarom geven wij onze atleten graag advies en nemen we een kijkje naar spellen die je kunt spelen met grotere groepen, zoals bijvoorbeeld een heel elftal! (Let op: ook geschikt voor fanatieke teams die thuis voor de buis zitten!)

Voor de sporters die druk bezig zijn met het eerste de finish te halen adviseren wij het racespel Camel Up. In dit spel wed jij op welke kameel er het eerste over de finish komt, gelukkig scoor je ook punten als je voorspelt wie er laatste wordt! Met 8 spelers of met de uitbreiding zelfs met 10 te spelers te spelen.

Voor sporters die mentaal sterk moeten zijn adviseren wij deductiespellen zoals De Mol, De Weerwolven van Wakkerdam en The Unusual Suspect. Hier word je mensenkennis op de proef gesteld en leer je jouw teamgenoten een stuk beter kennen. Op je teamgenoten moet je in de sport altijd kunnen rekenen maar in sommige spellen kun je toch plots vermoord of verraden worden! Wij raden natuurlijk aan dat ze deze tactieken alleen voor in hun vrije tijd bewaren!

Als je coach zegt ‘Take five’ dan kunnen de spelers ook letterlijk even Take 5 spelen! Een leuk vlot spelletje tot en met 10 spelers en ideaal voor tussendoor, al duurt het stiekem wel iets langer dan 5 minuten. In deze categorie vallen ook spellen zoals Gesjaakt en Regenwormen. Niet te hard moeten nadenken maar wel gezelligheid met veel mensen.

Sommige atleten zijn natuurlijk afhankelijk van hun reactievermogen, zij pakken bijvoorbeeld zo snel mogelijk een bal, gaan als een speer van start of ontwijken net op tijd die hindernissen.  Voor die spelers hebben wij natuurlijk ook genoeg suggesties. Halli Galli, SET en Vlotte Geesten doen het dan vast goed.

Voor de echt grote groepen hebben we natuurlijk altijd nog 30 Seconds, wij zijn benieuwd wat voor teams er dan worden gemaakt! Mannen tegen vrouwen? Balsport tegen atletiek of misschien gewoon een gezellige mix!

Kortom, genoeg keuzes, we hopen dat ze inspireren en helpen bij het behalen van al die gouden medailles! Zet hem op!

« Terug