Product was successfully added to your shopping cart.

Ons tropisch advies

20-07-2016  |  Algemeen nieuws:
Ons tropisch advies

Vandaag wordt een tropische dag en dan is gelijk heel Nederland in rep en roer! Strand, barbecue, varen of gewoon weg zweten op het werk zoals wij. Wij proberen met iedereen rekening te houden en komen jullie graag tegemoet met ideeën zodat je niet ook nog eens hoeft na te denken in deze hitte!

Ben je nou buiten en heb je genoeg verkoeling in de buurt om nog een beetje actief te doen? Speel dan het super leuke spel Boochie met vrienden of kinderen uit de buurt! 

In dit spel is de basisregel heel simpel: gooi je bal en ring zo dicht mogelijk bij de dobbelsteen! De adder onder het gras zit hem in de instructies die daarbij gaan. Zoals de taak uitvoeren op 1 been, of de onderdelen werpen met je verkeerde hand. Gegarandeerd hilarische situaties, leuk voor foto’s op Facebook (tag ons vooral om ons mee te laten genieten!).

Denk je nou, dat is me allemaal wel iets te actief in deze hitte. Dan hebben we ook wat leuke suggesties voor jou. Spellen die wel leuk zijn, maar waar je je stoel of handdoek niet voor af hoeft en wat misschien ook niet te veel nadenkwerk vereist, want als het even niet hoeft.. We snappen het!

Probeer dan is een gezellig potje Halli Galli, met een bak echt vers fruit ernaast de ideale combo. Mocht de buurvrouw al dat getingel nou wat minder kunnen waarderen, wellicht is Ik wil Koekjes! dan een betere optie. Hoewel het dan onvermijdelijk is dat je zelf trek krijgt in ijs en andere lekkernijen, wij als 999 Games kunnen daar niet aansprakelijk voor worden gesteld, helaas! Over eten gesproken, heel Nederland gaat natuurlijk weer lekker barbecueën en wat is er dan toepasselijker dan een potje Regenwormen Barbecue om in de stemming te komen? Gooi deze wormen alleen niet bij de rest van het vlees.

Maar, nu zit jij op kantoor te lezen over al deze opties en denk je, zat ik ook maar buiten met een koud drankje en een spelletje! Probeer dan een Tiny Tin in je zak mee te smokkelen naar het werk en speel stiekem een spelletje (geef toe, echt productief ben je toch niet meer). De truc is dat ze zo klein zijn dat de baas ze toch niet ziet! Ideaal, al zeggen we het zelf.

Dus voor alle Nederlanders die even niet weten wat ze moeten doen in deze hitte, 999 Games helpt je graag! Voor alle herfst-tips zijn we volgende week weer bij je terug, natuurlijk!

« Terug