Product was successfully added to your shopping cart.

Outlet Sale 27 november 2016

07-10-2016  |  Algemeen nieuws:
Outlet Sale 27 november 2016

Op zondag 27 november organiseert 999 Games wederom de Outlet Sale. Deze is voor iedereen toegankelijk en een ideale manier om je collectie aan te vullen met goedkope bordspellen, (verzamel)kaartspellen, accessoires en andere artikelen met kortingen. Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor jezelf? Kom dan ook! Naast de onbeschadigde spellen bieden wij op de Outlet Sale onder andere een ruime collectie (licht)beschadigde spellen aan. Zo kun je op een voordelige manier aan titels als Catan, Regenwormen, Carcassonne en 30 Seconds komen. Daarnaast tref je ook verouderde producten voor een vriendenprijsje aan. 


Pak deze unieke kans op kortingen en kom naar de Outlet Sale! 

Catan-omruilactie
Tijdens de Outlet Sale kun je ook gebruik maken van de unieke Catan-inruilactie! Als je je oude basisspel van De Kolonisten van Catan bij ons inlevert, krijgt u een coupon waarmee je de herziene editie voor slechts € 20,- kunt kopen! Dit is handig als je gebruik wilt maken van de nieuwe edities van de uitbreidingssets. Deze coupon is uitsluitend geldig op de Outlet Sale van 27 november 2016. De actie geldt alleen voor basisspellen van De Kolonisten van Catan, dus niet voor uitbreidingen. 

Waar & Wanneer?
Datum: Zondag 27 november 2016, van 10:00 uur tot 15:00 uur.
Locatie: 999 Games, Wormerweg 2, Almere.

Let op: je kunt contant of met pin betalen. Creditcardbetalingen zijn niet mogelijk.

Download hier de locatielijst van alle producten in ons magazijn. Zo kun je op voorhand al je route uitstippelen!

Parkeren kan bij ons op het terrein of in de buurt. Zie hier:

Kom je met het openbaar vervoer naar Station Almere Muziekwijk? Kijk dan hier hoe je het beste kunt lopen:

Tijdens de Outlet Sale vind je op ons terrein de foodtruck van Smultantes Tosti Tantes! Hun menu bestaat uit 15 verschillende handgemaakte tosti- of saté broodjes. Frisdrank, warme chocomel, koffie of thee en smoothies.

 

« Terug