Product was successfully added to your shopping cart.

Outlet Sale 29 mei 2016

31-03-2016  |  Algemeen nieuws:

Op zondag 29 mei organiseert 999 Games wederom de Outlet SaleDeze is voor iedereen toegankelijk en een ideale manier om uw collectie aan te vullen met goedkope bordspellen, (verzamel)kaartspellen, accessoires en andere artikelen met kortingen. Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor uzelf? Kom dan ook! 

Naast de onbeschadigde spellen bieden wij op de Outlet Sale onder andere een ruime collectie (licht)beschadigde spellen aan. Zo kunt u op een voordelige manier aan titels als De Kolonisten van CatanRegenwormenCarcassonne en 30 Seconds komen. Daarnaast treft u ook verouderde producten voor een vriendenprijsje aan. 

Pak deze unieke kans op kortingen en kom naar de Outlet Sale! 


Klik hier voor de locatielijst van onze producten. Handig tijdens de sale!

Catan-omruilactie
Tijdens de Outlet Sale kunt u ook gebruik maken van de unieke Catan-inruilactie! Als u uw oude basisspel van De Kolonisten van Catan bij ons inlevert, krijgt u een coupon waarmee u de herziene editie voor slechts € 20,- kunt kopen! Dit is handig als u gebruik wilt maken van de nieuwe edities van de uitbreidingssets. Deze coupon is uitsluitend geldig op de Outlet Sale van 29 mei 2016. De actie geldt alleen voor basisspellen van De Kolonisten van Catan, dus niet voor uitbreidingen. 


Waar & Wanneer?
Datum: Zondag 29 mei 2016, van 10:00 uur tot 15:00 uur.
Locatie: 999 Games, Wormerweg 2, Almere.

Let op: u kunt contant of met pin betalen. Creditcardbetalingen zijn niet mogelijk.

Parkeren kan bij ons op het terrein of in de buurt. Zie hier:
Parkeren Outlet Sale

 

« Terug