Product was successfully added to your shopping cart.

Speel mee op Speeldag NL in Hoorn!

14-09-2016  |  Algemeen nieuws:
Speel mee op Speeldag NL in Hoorn!

999 Games is weer van de partij op aankomende editie van Speeldag NL. Schuif aan bij ons aan tafel en speel mee met onze genomineerden voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2016: Potion ExplosionSkyeDe Ark is Vol en Terra. Tevens nemen wij Roar! mee. Dit is het hybride semi-coöperatieve deductiespel voor het hele gezin!

De organisatie verwacht 35.000 bezoekers. Waarom in Hoorn? De stad Hoorn is niet zomaar gekozen. De stad heeft al veel met het spelen en spellen. Zo zijn er Speelgoedmuseum en de Museumtoorntram, een speelgoedimporteur en een gespecialiseerde Spellenwinkel. Op het evenement staan wij naast deze winkel met onze demotent. Speeldag NL organiseert onder andere op deze dag ook het NK stoepkrijten!

Speeldag NL is een kindvriendelijk evenement op zondag 18 september 2016, dat gratis toegankelijk is. Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen van alles doen, beleven en ontdekken. Er zijn allerlei gratis activiteiten te beleven op deze dag.

In verschillende straten van de binnenstad staan tussen 12 en 17 uur attracties, tenten en kramen waar gespeeld kan worden. Deze activiteiten vinden in de openlucht of in tenten en trailers plaats.

Duizenden kinderen en hun (groot)ouders komen genieten van de 8e aflevering van Speeldag NL. Komen jullie ook?

Datum: 18 september 2016
Locatie: Binnenstad van Hoorn
Tijden: 12:00 tot 17:00 uur
Voor meer informatie: http://www.speeldag.nl/

« Terug