Product was successfully added to your shopping cart.

Speeldessert: 30 Seconds

22-12-2015  |  Algemeen nieuws:

Ook teveel gegeten tijdens de feestdagen? Dan serveren wij je graag nog een paar snelle ‘speeldesserts’ om de avond perfect mee af te sluiten.


Toe aan een spel na al die eindeloze diners? Gooi 30 Seconds op tafel en de gezelligheid kan beginnen!

Dit partyspel is favoriet tijdens de feestdagen. Waarom?

Je speelt in teams. De teams maak je zo groot of klein als je maar wilt dus iedereen kan meespelen. Des te meer spelers, des te hectischer het spel. Moeilijk doen over een strategie bepalen is niet nodig dus ook met de nodige gangen en dranken in de buik, gewoon raden! Spelers krijgen om beurten een kaart met 5 begrippen en '30 Seconds' op de zandloper.

Aan de speler die aan de beurt is de taak om binnen de tijd zoveel mogelijk begrippen aan zijn team uit te leggen zonder ze te noemen...succes, 30 seconden zijn zo om! 

Gooi je creativiteit in de strijd, want zelfs als je het begrip op je kaartje niet kent of begrijpt, zijn er ontelbare mogelijkheden om dit toch aan je teamgenoten duidelijk te maken. Dit levert gegarandeerd de grappigste momenten op.

Door de dobbelsteen in het spel moet je af en toe een stapje terug op het bord, waardoor het 'beste' team niet altijd wint. Zo blijft het spannend tot het einde.

« Terug