Product was successfully added to your shopping cart.

Spellenclub Spelfort neemt deel aan de 999 Games Open met Het Dorp.

01-03-2016  |  Algemeen nieuws:

Spellenclub Spelfort organiseerde op 27 februari een 999 Games Open Toernooi in Merksem. Acht deelnemers namen deel aan de uitstap naar Het Dorp. In Het Dorp ging iedere speler op zijn eigen manier op verkenning. Sommige spelers gingen inkopen doen op de markt, andere spelers trokken verder de wijde wereld in. De ene werkte zich op in de dorpsraad en de andere ging trouw iedere week naar de kerk. Een ding verenigt deze toeristen: in het strijden om de overwinning op het scherpst van de snee, hebben ze allemaal een zeer gezellige avond achter de rug.

Na circa 3 uur spelen heeft Dieter Strauven zijn favorietenrol waargemaakt en met twee opeenvolgende overwinningen ook de eindoverwinning weggekaapt. De 30-jarige Dieter is al jaren grote fan van Het Dorp, maar zijn favoriete 999 Games titel is De Kathedraal. Zijn ultieme strategie bij Het Dorp is alles in het oog houden en zwaar inzetten op de markt. Daarnaast zorgt hij dat hij niet achter komt te staan in de dorpskronieken. Nieuwe spelers raadt hij aan om niet alles tegelijk te willen doen, maar je meer te focussen op één tactiek. Verder raadt hij ze aan om niet aan zijn speeltafel te gaan zitten..

Spellenclub Spelfort dankt de deelnemers voor de plezierige avond en 999 Games voor de ondersteuning bij de organisatie van hun eerste 999 Games Open Toernooi!

« Terug