Product was successfully added to your shopping cart.

Star Realms: een grote ervaring in een kleine doos!

28-01-2015  |  Algemeen nieuws:

Voor wie van de beleving van Magic: the Gathering en het mechanisme van Dominion houdt, is Star Realms de nieuwste must-play op de spellenmarkt. CEO Rob Dougherty en creative director Darwin Kastle zijn beiden professionele Magic-spelers en hebben met hun wereldwijde succes “Ascension” meerdere prijzen in de wacht gesleept. Dit jaar staat Star Realms op de nominatielijst van de SXSW Gaming Awards voor Table Top Game of the Year. Star Realms is een fraai deck-building spel, geïnspireerd op ruimtevaart en met de interactiviteit van een ruilkaartspel. Er is een hele wereld met geschiedenis rondom het spel bedacht om compleet in de sfeer van Star Realms te komen. Bekijk het verhaal via onderstaande link: http://www.starrealms.com/the-history

Elk van de ruim 80 kaarten stelt een schip of een basis voor, die tot één van 4 facties behoort: The Trade Federation, The Blobs, The Star Empire of The Machine Cult. Deze kaarten, die elk hun eigen kracht en zwakte hebben, kun je tijdens het spel combineren, waardoor er talloze scenario's mogelijk zijn. Zo zullen spelers niet snel op het spel zijn uitgekeken. Star Realms is gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen. Je zult steeds op het goede moment de juiste keuze moeten maken. Deze vorm van strategie leidt tot grote herspeelbaarheid. Een grote plus is dat Star Realms minstens net zo leuk is voor 2 spelers als voor meerdere. Mocht je er echt geen genoeg van krijgen, dan kun je de Star Realms-app downloaden.


999 Games vond deze schat op de grote spellenbeurs “Spiel” in Essen en is zeer enthousiast. Naar aanleiding van haar
25-jarig jubileum nodigt 999 Games u het hele jaar uit om Star Realms eens te komen spelen. Houd onze website/nieuwsbrief/facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

« Terug