Product was successfully added to your shopping cart.

Stem op Speelgoed van het Jaar!

15-09-2016  |  Algemeen nieuws:
Stem op Speelgoed van het Jaar!

999 Games is kanshebber voor de prestigieuze prijs “Speelgoed van het Jaar 2016” en wel met 4 van haar gezelschapsspellen! Potion Explosion, De Ark is Vol, Terra en Skye zijn door de vakjury geselecteerd in 3 verschillende leeftijdscategorieën:

Potion Explosion:
Spectaculair en uitdagend spel voor het hele gezin. Verzamel knikkers door ze uit knikkerbanen te nemen en gelijke knikkers op elkaar te laten botsen. Daarmee brouw je toverdranken, die punten opleveren. Het drinken ervan levert extra voordelen op! 

Genomineerd in leeftijdscategorie: 8-9 jaar

De Ark is Vol:
Tactisch kaartspel voor jong en oud. Verzamel zoveel mogelijk setjes gelijke dieren, maar zorg dat een setje niet uit precies 2 kaarten bestaat. Splits steeds een groep dieren of neem er één. Wie heeft uiteindelijk de 10 meest waardevolle dieren in zijn ark? 

Genomineerd in leeftijdscategorie: 10-11 jaar

Terra:
Educatief wedspel. Bezoek de interessantste locaties ter wereld. Wie weet het antwoord op de meest uiteenlopende vragen? En weet niemand het precies, dan wint degene die er het dichtst bij zit!

Genomineerd in leeftijdscategorie: 12+

Skye:
Vlot en gevarieerd bied- en legspel. Bepaal de prijs van je getrokken landtegels en bouw hiermee een territorium dat zoveel mogelijk punten oplevert. Welke elementen scoren, is echter elk spel verschillend! Uitdagend en interactief spel met verrassend eenvoudige spelregels!

Genomineerd in leeftijdscategorie: 12+

Stemmen op jouw favoriete speelgoed kan vanaf vandaag. 
Stem & maak kans op mooie prijzen!

 

« Terug