Product was successfully added to your shopping cart.

Terugblik Spellenspektakel

10-11-2015  |  Algemeen nieuws:

Het Spellenspektakel zit er weer op en het was wederom een succes! Deze grootste spellenbeurs van Nederland vierde alweer haar 22ste verjaardag. Michael Bruinsma (999 Games), de grondlegger van het spektakel, heeft het stokje 4 jaar geleden doorgegeven aan de huidige organisator Frank Bunnik.

Ten opzichte van vorig jaar waren er deze keer 20% meer bezoekers (meer dan 8000!) en daar feliciteren wij het hele team mee! De stands zagen er strak en verzorgd uit. Iedereen had duidelijk zijn best gedaan en er was voldoende ruimte om te spelen.

Het gezellige aan het Spellenspektakel is dat er voor iedereen wat is te beleven. Of je nu van moeilijke, eenvoudige, lange of korte spellen houdt, keuze zat. Je speelt er spelletjes van 10 minuten en voor de ware boardgamers kon je bijvoorbeeld ook een 6 uur lang durende pot van Mega Civilization aangaan en alles daar tussenin.

Juryvoorzitter van de Nederlandse Spellenprijs Han Heidema presenteerde dit jaar voor het laatst de prijsuitreiking op de beurs. Zijn opvolger is Rian van Meteren. Wij wensen hen allebei succes met hun nieuwe uitdagingen. Michael Bruinsma mocht de prijs voor het beste expertspel, Concordia, in ontvangst nemen. De directeur zegt extra trots te zijn, aangezien dit momenteel een van zijn favoriete bordspellen is.

Namens ons hele team: wij kijken terug op een mooie beurs en hebben weer genoten van al het speelplezier. Tot het volgende Spellenspektakel!

« Terug