Top 10 verkochte spellen van het Spellenspektakel!

Afgelopen weekend was weer het Spellenspektakel, en een spektakel was het zeker! 9000 bezoekers kwamen verspreid over 2 dagen naar het Beursgebouw in Eindhoven. Meer dan 25 uitgevers, meerdere spellenverenigingen en verschillende winkels (ook met tweedehandsspelen) waren aanwezig.

999 Games demonstreerde meer dan 35 spellen, van kleine kaartspelletjes tot grote expertspellen, verspreid door het hele beursgebouw. Voor de eerste 5.000 bezoekers zat het leuke kaartspelletje 4 Seasons in de goodybag (zie hier voor de spelregels), dat pas volgend jaar echt in de winkels ligt.

We hadden veel enthousiaste bezoekers die druk met de stempelkaarten aan de gang waren, meededen aan de Roar!-challenge en de finale speelden van ons eigen 999 Open-toernooi! Het leuke van zo’n beurs is dat je de net geleerde spellen gelijk kunt kopen. Hieronder hebben we de top 10 van meest verkochte 999 Games-spellen van de beurs. Misschien handig ter inspiratie voor de komende feestdagen!

6. Skye

Box en speelstukken van Skye

Kon je nou niet komen en wil je alsnog graag een van deze spellen spelen? Kom dan naar ‘Spel’ in Antwerpen, de grootste spellenbeurs in Vlaanderen op zaterdag 19 en zondag 20 november, of naar onze Outlet Sale op zondag 27 november. Tot dan!