Product was successfully added to your shopping cart.

Uitgelicht: Terra

20-10-2016  |  Algemeen nieuws:
Uitgelicht: Terra

Aankomende weken staan in het teken van onze nominaties voor Speelgoed van het Jaar. Deze week maken we een reis over de hele wereld met Terra. Weet jij hoe hoog de hoogste waterval is? Of in welk land het meeste chocola wordt gegeten? Ontdek alle feitjes over de wereld met Terra!

Spel in het kort:
In dit educatieve wedspel maak je een leerzame reis langs de interessantste locaties ter wereld. Van de hoogste bergen, via de kleinste eilanden naar de diepste diepten van de oceaan. Er is veel te ontdekken. Wie weet het antwoord op de meest uiteenlopende vragen? En weet niemand het precies, dan wint degene die er het dichtst bij zit!

Elke ronde draait om 1 kaart met 3 vragen. Zet steeds één van je wedstenen in op de wereldkaart of verschillende sporen die bepaalde eenheden weergeven. Heb je een antwoord precies goed, dan levert dat 7 punten op, maar ook als je er heel dichtbij zit, krijg je nog 3 punten. Een wedsteen die geen punten scoort, ben je tijdelijk kwijt!

Terra is een leerzaam spel, waarbij het wedden voor broeiende spanning zorgt!

 

Bekijk hier de promo-video van Terra:

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar! 
999 Games maakt kans op de prestigieuze prijs “Speelgoed van het Jaar 2016” en wel met 4 van haar gezelschapsspellen, waaronder Terra! Terra is geselecteerd door de vakjury als kanshebber in de categorie 12 plus. “Door de vragen krijg je heel brede kennis over de verschillende onderwerpen. Een grafisch mooi spel met een prima prijs-kwaliteitverhouding”, aldus de gezamenlijke mening van de jury.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:


Stem op jouw favoriete speelgoed 
& maak kans op mooie prijzen!

Preview: Fauna
Na het succes van Terra, komt er binnenkort een nieuwe versie uit: Fauna. In plaats van de wereld, maak je in Fauna een reis door de kleurrijke dierenwereld. Reptielen, vissen, vogels, roofdieren, alles komt voorbij. Er is dus veel te ontdekken. 

 

Lijkt het jouw leuk om Fauna te testen bij 999 Games ‘Tester gezocht’? Houd dan onze Facebookpagina of nieuwsbrief in de gaten, want binnenkort zullen wij weer op zoek gaan naar testers voor Fauna!

« Terug