Nieuws

Spel van de maand 50% korting via onze webshop

U krijgt maar liefst 50% korting op twee geweldige spellen via onze webshop. Klik hier voor meer info.

Lees verder

21% kassakorting op veel kleine spellen

De vakantie komt eraan, dus het is tijd voor makkelijk mee te nemen spelletjes! 999 Games heeft een groot assortiment kleine spelletjes, die goed in de reisbagage passen. Om het extra aantrekkelijk te maken krijgt u in juni en juli 21% korting op een aantal van onze kleine spelletjes! Je ontvangt deze korting direct aan de kassa.

Lees verder

De Legenden van Andor en Russian Railroads genomineerd voor Nederlandse Spellenprijs

Voor de veertiende keer wordt dit jaar de Nederlandse Spellenprijs uitgeloofd aan de beste in Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen.

Lees verder

Meld je aan voor het NK Carcassonne

999 Games organiseert op 1 juni het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2014!
 

Lees verder

Lars Meyknecht is winnaar NVK Catan!

Vorige week vond tijdens Zuiderspel het Nederlands/Vlaams kampioenschap De Kolonisten van Catan plaats (georganiseerd door spellenclub Roll the Dice). Lars Meyknecht werd hierbij de winnaar en mag zich in 2014 de beste Catan speler van Nederland en Vlaanderen noemen!

Lees verder

25% korting op onze voorjaarsspellen!

Lees verder

Binnenkort bij 999 Games!

2014 is al een paar weken oud en bij 999 Games zijn we druk bezig met de ontwikkeling van verse spellen. Er komt dit voorjaar dus weer veel nieuws aan! Zowel voor kinderen, families als de veelspeler. We verwachten deze spellen in de maanden februari, maart en april.

Lees verder

Meld je aan voor het Nederlands en Vlaams Kampioenschap Catan

Op zondag 23 maart 2014 organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games het Nederlands-Vlaams Kampioenschap Kolonisten van Catan. Dit is je kans om te laten zien wie de beste Catan speler is!

Lees verder

Nieuw scenario op De Kolonisten van Catan: De Oliebronnen

Speel je veel De Kolonisten van Catan en ben je toe aan een nieuwe toevoeging? Download dan het scenario De Oliebronnen. Met dit scenario geef je weer een nieuwe dimensie aan het spel. De PDF bevat de spelregels en spelonderdelen die je wel zelf nog moet printen en uitknippen.

Lees verder

Uitbreiding Peperkoekman in Carcassonne: Wintereditie!

Nu in de winkel: Carcassonne: Wintereditie. Winterse editie van het bekende legspel Carcassonne. De spelregels zijn gelijk aan die van het basisspel. Bouw de stad op met al haar wegen, steden, kloosters en besneeuwde weiden. Door het inzetten van horigen scoor je punten voor afgebouwde projecten.

Lees verder


999 Games nieuwsbrief

Word lid van onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een spellenpakket t.w.v. € 250,-!

Voornaam
E-mailadres