Nieuws

Camel Up en Concordia genomineerd voor Nederlandse Spellenprijs 2015

Voor de vijftiende keer wordt dit jaar de Nederlandse Spellenprijs uitgeloofd aan de beste in Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen.

Lees verder

25% korting op onze voorjaarsspellen!

Lees verder

NK Carcassonne 2015

Het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2015 vindt plaats op 28 juni bij Amsterdice op Pampuslaan 3 in Amsterdam.

Lees verder

Noorderwind als NK Spel!

Op 23 mei zal het NK Bordspellen gespeeld worden. Teams van 4 personen spelen die dag 4 spellen om te kijken wie de beste bordspelers van Nederland zijn. De spellen wisselen elk jaar en in 2015 is Noorderwind één van de vier spellen. Heb jij een goed geheugen en weet je altijd in de juiste haven aan te komen? Dan is dit je kans om dat aan heel Nederland te laten zien want er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Lees verder

Uitslag NK Set 2015

Afgelopen zondag, 19 april, heeft het NK Set plaatsgevonden tijdens de Goudse Spellendag in Gouda. Dit werd georganiseerd door de Goudse Spellendag. 
Richard Thiel werd hierbij de winnaar en mag zich in 2015 de beste Set-speler van Nederland noemen!

Lees verder

Ben jij onze grootste fan?

999 Games wordt dit jaar 25 en dat vieren we graag met jullie! Wij zijn daarom opzoek naar onze grootste fans. Deel jouw mooiste 999 Games-foto of tekening via Facebook of Twitter en maak samen met een vriend(in) kans op een 999 Games-fandag!

 

Lees verder

Outlet Sale op zondag 31 mei!

Op zondag 31 mei organiseert 999 Games wederom de Outlet Sale. Deze is voor iedereen toegankelijk en een ideale manier om uw collectie aan te vullen met goedkope bordspellen, (verzamel)kaartspellen, accessoires en andere artikelen met kortingen. Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor uzelf? Kom dan ook!

Lees verder

Rosenbergs 'Patchwork': Geitenwollen sokken meets Tetris!

Velen denken bij gamedesigner Uwe Rosenberg aan epische bordspellen als Agricola of Caverna. Toch heeft hij ook wat populaire lichtere spellen op zijn naam staan. Rosenberg werd al van jongs af aan door spellen geïndoctrineerd. Het begon met het spelen van 'Mens erger je niet' en 'Halma' met zijn grootmoeder. Kleine Uwe mocht later toekijken hoe zijn ouders 'Barricade' speelden, maar daar was hij al vrij snel op uitgekeken.
Zijn grootvader leerde hem schaken en liet Uwe bij het eerste potje altijd winnen. Volgens Rosenberg kan het niet anders dan dat dit feit erg belangrijk is geweest voor het verloop van zijn verdere carrière, maar toch verschoof zijn interesse al snel weer terug naar bordspellen. "Schaken mist een kwaliteit die ik zo bij bordspellen waardeer. Voor mij moet spelen in de eerste plaats gezellig en sociaal zijn", aldus Uwe.

Lees verder

Wrede is trots op Carcassonne: Goudkoorts!

In 2001 kwam het spel ‘Carcassonne' op de markt, gebaseerd op de gelijknamige Franse stad. De bedenker ervan is Klaus-Jurgen Wrede. Dit was zijn eerste en tevens meest populaire spel tot nu toe. Het idee voor 'Carcassonne' ontstond op een van zijn reizen. Wrede maakte de bekende kruistocht door het gebied van de Katharen in Zuid-Frankrijk. "Ik was nogal geïnteresseerd in dit donkere hoofdstuk van de christelijke geschiedenis. Een schokkende oorlog van christenen tegen christenen, waarbij duizenden inwoners werden afgeslacht", aldus Wrede.

Lees verder

Uitslag eerste Star Realms-toernooi

Op 29 maart werd het eerste Star Realms-toernooi door 999 Games gehouden bij spellenclub Amsterdice.

Lees verder


999 Games nieuwsbrief

Word lid van onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een spellenpakket t.w.v. € 250,-!

Voornaam
E-mailadres