Nieuws

Meld je aan voor het NK Carcassonne

999 Games organiseert op 1 juni het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2014!
 

Lees verder

Lars Meyknecht is winnaar NVK Catan!

Vorige week vond tijdens Zuiderspel het Nederlands/Vlaams kampioenschap De Kolonisten van Catan plaats (georganiseerd door spellenclub Roll the Dice). Lars Meyknecht werd hierbij de winnaar en mag zich in 2014 de beste Catan speler van Nederland en Vlaanderen noemen!

Lees verder

25% korting op onze voorjaarsspellen!

Lees verder

Binnenkort bij 999 Games!

2014 is al een paar weken oud en bij 999 Games zijn we druk bezig met de ontwikkeling van verse spellen. Er komt dit voorjaar dus weer veel nieuws aan! Zowel voor kinderen, families als de veelspeler. We verwachten deze spellen in de maanden februari, maart en april.

Lees verder

Meld je aan voor het Nederlands en Vlaams Kampioenschap Catan

Op zondag 23 maart 2014 organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games het Nederlands-Vlaams Kampioenschap Kolonisten van Catan. Dit is je kans om te laten zien wie de beste Catan speler is!

Lees verder

Nieuw scenario op De Kolonisten van Catan: De Oliebronnen

Speel je veel De Kolonisten van Catan en ben je toe aan een nieuwe toevoeging? Download dan het scenario De Oliebronnen. Met dit scenario geef je weer een nieuwe dimensie aan het spel. De PDF bevat de spelregels en spelonderdelen die je wel zelf nog moet printen en uitknippen.

Lees verder

Uitbreiding Peperkoekman in Carcassonne: Wintereditie!

Nu in de winkel: Carcassonne: Wintereditie. Winterse editie van het bekende legspel Carcassonne. De spelregels zijn gelijk aan die van het basisspel. Bouw de stad op met al haar wegen, steden, kloosters en besneeuwde weiden. Door het inzetten van horigen scoor je punten voor afgebouwde projecten.

Lees verder

Agricola: 2 spelers wint Gouden Ludo Topper voor twee!

Afgelopen vrijdag was de uitreiking van de Gouden Ludo 2013. Dit jaar won Agricola: 2 spelers de titel: Gouden Ludo Topper v voor twee! Deze prijs is speciaal voor dit spel in het leven geroepen.

 

Lees verder

Spellenspektakel was een succes!

Afgelopen weekend vond weer een Spellenspektakel plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. 999 Games was hier ook bij! We hebben onder andere Russian Railroads, Carcassonne Stille Zuidzee, Speed Cups, Baobab en 30 Junior gedemonstreerd.

In 2014 is er weer een Spellenspektakel. Kijk op www.spellenspektakel.nl voor meer informatie.

Lees verder

Outlet Sale op zondag 24 november!

Vind je het ook zo moeilijk wat voor cadeautjes je moet kopen met de komende feestdagen? Wij maken het makkelijk voor je! Kom naar de 999 Games Outlet Sale en vind voor ieder wat wils! Een schoencadeautje, cadeaus voor de hele familie onder de kerstboom en nog veel meer!

Lees verder


999 Games nieuwsbrief

Word lid van onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een spellenpakket t.w.v. € 250,-!

Voornaam
E-mailadres