Nieuws

De Legenden van Andor wint Speelgoed van het Jaar 2014!

Trots melden wij dat het coöperatieve fantasybordspel De Legenden van Andor is verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2014 in de categorie 12 jaar en ouder.

Lees verder

Outlet Sale op zondag 30 november!

Vind je het ook zo moeilijk wat voor cadeautjes je moet kopen met de komende feestdagen? Wij maken het makkelijk voor je! Kom naar de 999 Games Outlet Sale en vind voor ieder wat wils! Een schoencadeautje, cadeaus voor de hele familie onder de kerstboom en nog veel meer!

Lees verder

WK De Kolonisten van Catan in Berlijn!

Op 11 en 12 oktober ontmoeten de beste Catan-spelers uit de hele wereld elkaar in het Museum voor Communicatie om de wereldtitel te bemachtigen. Naast de regerend wereldkampioen uit Oostenrijk nemen dit jaar ook de Europese en Noord-Amerikaanse kampioenen deel aan het WK Catan. Zij hebben zich automatisch gekwalificeerd door nationaal kampioen te worden.

 

Lees verder

Russian Railroads genomineerd voor Gouden Ludo!

En terecht, want Russian Railroads is een uitdagend treinspel voor de echte liefhebber en met een behoorlijke variëteit aan strategieën!

Lees verder

Schrijf je in voor het NK Dominion en/of Het Stenen Tijdperk!

Tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven organiseren wij 2 toernooien. Doe ook mee en geef je snel op! Inschrijven is gratis, maar je moet wel entree voor het Spellenspektakel betalen.

Lees verder

Speelgoed van het Jaar: Stem en win!

Herinneren jullie je nog dat 999 Games dit jaar met maar liefst 6 spellen is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar? Vanaf nu kan er gestemd worden.

Lees verder

Russian Railroads wint Deutsche Spielepreis 2014!

De Deutsche Spielepreis is een onafhankelijke organisatie die de meningen van alle spellenliefhebbers en -deskundigen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bundelt en daaruit jaarlijks een top 10 van bordspellen samenstelt. Het gaat hier om spellen die in het afgelopen jaar zijn uitgebracht. Stemgerechtigd zijn onder meer goed geïnformeerde spelers, journalisten, abonnees van spellentijdschriften, spellenclubs en uitgevers. Juist daarom heeft deze top 10 grote waarde en zegt het veel over de kwaliteit van de in de top 10 genoemde spellen. Russian Railroads is door de jury beloond met de eerste prijs!

 

Lees verder

Prerelease BraveRats!

 Vanaf 6 september is BraveRats verkrijgbaar bij onze 999 Games-specialisten!

Lees verder

Camel Up wint Spiel des Jahres

Camel Up is in Duitsland verkozen tot Spiel des Jahres 2014! De jury van deze meest prestigieuze spellenprijs roemt dit stapelgekke familiespel op niveau van regels, uitvoering en beleving.

Lees verder

6x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar!

Trots kunnen wij vertellen dat wij maar liefst 6 keer zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar! In de geschiedenis van de verkiezing is dit nog nooit voorgekomen.

Lees verder


999 Games nieuwsbrief

Word lid van onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een spellenpakket t.w.v. € 250,-!

Voornaam
E-mailadres