Product was successfully added to your shopping cart.

Potion Explosion Bordspel

Vanaf 8 jaar
2 - 4 speler(s)
+/- 45 min
29,7 x 29,7 x 7,2 cm
  • Potion Explosion_nom16 Potion Explosion_nom16
  • Potion Explosion_win16 Potion Explosion_win16
  • potion explosion speelmateriaal potion explosion speelmateriaal
  • Potion Explosion dispenser Potion Explosion dispenser
  • Potion Explosion knikkers Potion Explosion knikkers
  • Potion Explosion spelerstableau Potion Explosion spelerstableau

Het spel

Spectaculair, tactisch spel over knikkerbotsingen en toverdranken.

In een grote bak liggen 80 knikkers verspreid over verschillende banen. Je neemt er steeds 1 knikker uit en mag daarna ook knikkers van een gelijke kleur nemen als die door jouw actie op elkaar botsen, een zogenaamde explosie. Op die manier verzamel je verschillende kleuren knikkers, die ingrediënten van toverdranken voorstellen. Door ze op je toverdranktegels te leggen, kun je deze voltooien en gebruiken.

Voltooide toverdranken leveren punten op. Daarnaast krijg je punten voor het voltooien van een aantal gelijke of juist verschillende toverdranken. Wie heeft aan het einde de meeste punten?
Potion Explosion is een toegankelijk maar uitdagend spel, waardoor het geschikt is voor gezinnen met oudere kinderen en gevorderde spelers.

Video

Tactische speeltip(s)

- Kijk niet alleen naar wat jezelf nodig hebt, maar ook naar wat de volgende speler zou kunnen krijgen.- Onderschat de waarde van de hulp van de professor niet. De 2 minpunten staan vaak niet in verhouding met de punten die je ermee wint.- Gebruik je toverdranken niet te snel. Wacht het juiste moment af.

Awards

Spelfamilie

Nee

Algemeen nieuws:

Potion Explosion bij 'Testers gezocht!'

Deze keer zijn onze testers flink aan het brouwen geweest om hun ideale toverdranken samen te stellen met het nieuwe familiespel van 999 Games: Potion Explosion.

Lees meer
15-06-2016  |  Algemeen nieuws: