Product was successfully added to your shopping cart.

Regenwormen Dobbelspel

Vanaf 8 jaar
2 - 7 speler(s)
+/- 20 min
13,2 x 13,2 x 4,2 cm
Tactiek:
Geluk:
Bluf:
  • Regenwormen Regenwormen
  • Regenwormen speelmateriaal Regenwormen speelmateriaal
  • Regenwormen-sf Regenwormen-sf

Het spel

Dit snelle compacte dobbelspelletje kun je op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen!

Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren.

Op elke steen staan een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar.


Probeer Regenwormen nu zelf uit met onze online probeervariant.


Video

Tactische speeltip(s)

Probeer zo snel mogelijk de wormen te kiezen, ook al heb je er maar één. Die heb je hoe dan ook nodig en hoe langer je wacht, des te meer kans dat je ze niet meer gooit.


Hou goed in de gaten welke stenen er bij de andere spelers bovenop liggen. Als je er één van een ander pakt, heb jij er één meer en die ander één minder. Dubbel winst dus.

Spelfamilie

Regenwormen

Algemeen nieuws:

Om de avond mee op te starten: Regenwormen

Benieuwd naar een snel en simpel spelletje om de avond mee te beginnen?

Lees meer
08-12-2015  |  Algemeen nieuws: