Product was successfully added to your shopping cart.

De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact Bordspel

Vanaf 10 jaar
8 - 47 speler(s)
+/- 40 min
26 x 26 x 10 cm
Bluf:
Deductie:
Interactie
  • De Weerwolven van Wakkerdam - Het Pact De Weerwolven van Wakkerdam - Het Pact
  • Weerwolven Het pact speelmateriaal Weerwolven Het pact speelmateriaal

Het spel

Compleet Weerwolvenpakket voor liefst 47 spelers!

Met deze doos haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om "De Weerwolven van Wakkerdam" met maar liefst 47 personen te kunnen spelen. Naast het basisspel bevat Het Pact de uitbreidingen "Volle Maan", "Karakters" en "Het Dorp".

Met Weerwolven: Het Pact hoef je je nooit meer af te vragen wat je met een grote groep kunt spelen. Burgers, weerwolven, kwaadaardige en extreem goede karakters, beroepen, gebouwen, alles zit erin om de spannende strijd tussen de burgers en de weerwolven nog onvergetelijker te maken.

De verschillende varianten zorgen ervoor dat geen spel hetzelfde is. Weerwolven: Het Pact garandeert vele avonden interactief speelplezier!

Tactische speeltip(s)

Probeer zoveel mogelijk verdenkingen in jouw richting te voorkomen. Vaak zijn mensen die zich helemaal uit de besprekingen onttrekken of juist te enthousiast naar andere mensen wijzen de eerste slachtoffers.Het succes van het spel hangt in grote mate af van een goede spelleider. Wijs iemand aan die ervaring met het spel heeft en in staat is om er een mooie show van te maken.

Spelfamilie

Weerwolven