Onze actiepakketten worden binnen Nederland gratis bezorgd. Voor bezorgingen aan het buitenland gelden verzendkosten, die per land kunnen verschillen.

Speelgoed van het jaar actie 2021

Om ons succes van dit jaar te vieren bieden tijdelijk we een speciaal actiepakket aan. Stay Cool, Exit: Het Betoverde Bos en Clever, alle drie winnaar van of genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, zijn samen verkrijgbaar voor slechts €43,97. Haal ze snel in huis!

 

Nu tijdelijk van € 54,97 voor:

 

€ 43,97
+ in winkelwagen
Ontvang 440 overwinningspunten

Deze actie loopt tot 5 oktober 2021.

Onze actiepakketten worden binnen Nederland gratis bezorgd. Voor bezorgingen aan het buitenland gelden verzendkosten, die per land kunnen verschillen.

Clever

Het snelle, slimme dobbelspel voor het hele gezin! Werp met de dobbelstenen en kies er één. Elke dobbelsteen heeft een eigen kleur en geeft op je scoreblad op een eigen manier punten. Elke dobbelsteen lager dan degene die je kiest gaat naar je tegenspelers. Kies slim en creëer combo’s voor extra veel punten. Hoe clever ben jij?

Vanaf 8 jaar | 1-4 spelers | 30 minuten

Stay Cool

Hoeveel is 20 x 20? Wat heb je eergisteren gegeten? Wat voor geluid maakt een koe? Weet jij je hoofd koel te houden als je meerdere vragen tegelijkertijd moet beantwoorden? Stay Cool is een hilarisch partyspel waarbij duidelijk wordt hoe goed je nou echt kunt multitasken.

Vanaf 12 jaar | 3-7 spelers | 25 minuten

Exit: Het Betoverde Bos

Er was eens... een als ontspanning bedoelde boswandeling. Maar als je een brug in het woud oversteekt, verdwijnt die plotseling achter je! Je stuit op vreemde, sprookjesachtige figuren en uitzonderlijke raadsels. Wat is hier aan de hand? En hoe kun je weer uit dit bos komen?!

Vanaf 10 jaar | 1-4 spelers | 45 minuten