Andermans Veren - Niet meer leverbaar

Deel via:

€ 39,99
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

Strategisch spel, waarin auteur Friedemann Friese gebruik maakt van de spelmechanismen uit topspellen zoals Agricola, Dominion en Through the Ages. De spelers zijn politici die alles in het werk stellen om zoveel mogelijk donaties binnen te halen en verkiezingssucces af te dwingen. Ze schromen daarbij niet om te liegen, te bedriegen en met "andermans veren te pronken". Elke ronde zetten ze 3 campagnemedewerkers in en trekken ze 5 kaarten, waarmee ze acties kunnen uitvoeren en nieuwe kaarten van een rij kunnen kopen. Daarmee verdienen ze geld en overwinningspunten. Wie na maximaal 11 ronden in 4 termijnen de meeste punten heeft, wint het spel. Niet alleen het spel zelf, maar ook het toepasselijke thema en grappige artwork zorgen voor ruim anderhalf uur speelplezier! Pluspunten:
 • Briljante combinatie van succesvolle spelmechanismen
 • Pittige strategie gecombineerd met een luchtig thema
 • Voor gevorderde spelers en families die een uitdaging zoeken
Vanaf 12 jaar
2 - 4 spelers
+/- 95 min
Tactiek:

Geluk:

Bluf:

 • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
 • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
 • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Pittig strategisch spel, waarin auteur Friedemann Friese met toestemming van de betreffende auteurs gebruik maakt van de spelmechanismen uit topspellen zoals Agricola, Dominion en Through the Ages. Je bent een politicus die alles in het werk stelt om zoveel mogelijk donaties binnen te halen en verkiezingssucces af te dwingen. Je schroomt daarbij niet om te liegen, te bedriegen en met "andermans veren te pronken". Je zet elke ronde 3 campagnemedewerkers in en je trekt 5 kaarten van je eigen stapel. Daarmee kun je acties uitvoeren en nieuwe kaarten kopen. Met je acties verdien je geld en overwinningspunten. Heb je na maximaal 11 ronden in 4 termijnen de meeste punten, dan win je het spel. Het toepasselijke thema en grappige artwork zorgen voor ruim anderhalf uur aanstekelijk speelplezier!

Meer informatie
Prijs € 39,99
Artikelcode 999-ANV01
Gewicht 0.6000
Merk 999 Games
Afmetingen 37 x 27 x 5,5cm
Auteur Friedemann Friese
EAN Code 8717249196914
Jaar van Uitgifte 2012
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Kies de kaarten die je koopt zorgvuldig. Bepaalde combinaties kunnen snel veel geld of punten opleveren.

Blauwe en paarse kaarten zijn in het begin erg sterk. Daarmee kun je namelijk langer profiteren van extra kaarten en campagnemedewerkers.

Geld blijft tot het einde van het spel interessant. Met de laatste vier actiekaarten kun je geld immers direct in punten omzetten.

 • Recent Searches
 • kolonisten van catan basisspel 12
 • De Ark is Vol Bordspel 184
 • marco polo hoe duur is het spel 31
 • Agr 1