De leukste bordspellen voor het thuisblijven

Een goedgevulde spellenkast

Het ongekende nieuws van de afgelopen dagen heeft de hele wereld op z’n kop gezet. De enige manier om deze pandemie de kop in te drukken is door thuis te blijven en jezelf, samen met je huisgenoten, af te zonderen. Nou is eventjes thuisblijven altijd wel leuk, maar de verveling ligt al gauw op de loer. En naast het bingewatchen van series en het lezen van boeken, kom je al gauw tot de conclusie dat een goedgevulde spellenkast onmisbaar is. Al was het maar als afleiding van het nieuws. Speciaal daarom hebben we een paar spellenpaketten samengesteld waarmee jullie de komende periode zo goed mogelijk door komt. Vooralsnog wordt er nog gewoon bezorgd, dus wacht niet langer en haal wat speelplezier in huis. Laten we er allemaal het beste van maken. Pas goed op jezelf!

Kinderspellenpakket

Het is niet makkelijk om een spel voor wat jongere kinderen te vinden dat ook leuk blijft voor ouders. Geen zorgen, deze kinderspellen zijn niet alleen voor kids, maar ook voor ouders leuk en afwisselend. De perfecte instapspellen!

€ 54,99
Adviesprijs € 69,97
Kinderspellenpakket - 21% korting

Familiespellenpakket

Met het hele gezin verplicht thuis zitten, maar niet alleen maar achter die schermen willen zitten? Ontdek dan deze leuke spellen voor de hele familie!

€ 64,99
Adviesprijs € 87,96
Familiespellenpakket - 26% korting
Puzzels - 20% korting

Puzzels

Bij 999 Games vind je niet alleen spellen maar ook puzzels in alle soorten en maten. Kopje thee, muziekje aan, tafel leeg en puzzelen maar, samen, of in je eentje.

20% korting
op alle puzzels

Over de schrijver

Hoi! Ik ben Eduard, starend in mijn goedgevulde spellenkist, een essentieel onderdeel van ieder gelukkig huishouden, zag ik het licht en maakte een carrièreswitch naar de wereld van bordspellen. Sinds de zomer van 2018 werk ik daarom op de marketingafdeling van 999 games. Dat had ik veel eerder moeten doen.

Bekijk ook alle andere blogs!