Caesar & Cleopatra - Kaartspel

€ 14,99
Uitverkocht
Niet op voorraad

Overzicht

Tactisch blufspel vol list en bedrog. Palm één voor één Romeinse politici in. De filosoof kan je plannen behoorlijk dwarsbomen.
Vanaf 10 jaar
2-2 spelers
+/- 30 min
Strategie

Geluk

Bluf

  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd.
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland en België

veelgestelde vragen

Wordt de filosoof ook afgelegd na het stellen van een vertrouwensvraag?
Ja, de filosoof wordt dan ook afgelegd.
Als een speler een vertrouwensvraag wint door middel van de filosoof, moet hij dan zijn hoogste aan deze factie gelegen invloedkaart afleggen? Of moet de speler met de grootste invloed , ondanks het feit dat hij de vertrouwensvraag heeft verloren vanwege de filosoof, zijn hoogste kaart afleggen.
Het laatste.
Wat is actief worden? En stelt een passieve speler een vertrouwensvraag?
Dat betekent dat de speler een actiekaart gaat spelen en/of invloedkaarten gaat aanleggen; aan het einde van zijn beurt vult hij zijn hand aan tot vijf kaarten en stelt een vertrouwensvraag. NB: een passieve speler stelt geen vertrouwensvraag!

Over het spel

Caesar en Cleopatra hebben een haat-liefdeverhouding. Ze zijn poeslief tegen elkaar, maar strijden intussen om de macht in Rome.
Ze proberen de politici één voor één in te palmen. Intussen belagen ze elkaar achter de schermen met ongeoorloofde middelen als intrige, verraad en zelfs regelrechte aanslagen! Af en toe neemt een politicus een beslissing en kiest voor een van beide spelers. Het is van tevoren niet bekend uit welke groepering de politicus komt of wanneer een politicus besluit om zich uit te spreken. De filosoof kan je plannen behoorlijk dwarsbomen.

Meer informatie
Artikelcode 999-CAE01
Gewicht 0.3600
Merk 999 Games
Afmetingen 20 x 20 x 3 cm
Auteur Wolfgang Lüdtke
EAN Code 4002051686314
Jaar van Uitgifte 1999