De Hobbit - Niet meer leverbaar

Deel via:

€ 29,99
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

In dit spannende familiespel begeleiden de spelers Bilbo de hobbit en de 13 dwergen op hun avontuurlijke reis naar de Eenzame Berg. Daar proberen ze de schat terug te veroveren, die op de Eenzame Berg door Smaug de draak wordt bewaakt. Ze ontwikkelen onderweg hun karakter en kracht, en verzamelen proviand en wapens, waarmee ze het tegen verschillende dodelijke vijanden opnemen. Wie uiteindelijk de meeste edelstenen bemachtigt, wint het spel. Deze nieuwe versie verschilt volledig van het eerder door 999 Games uitgegeven gelijknamige spel. De Hobbit volgt grotendeels de verhaallijn van het boek van Tolkien en de kaarten bevatten bijna allemaal een citaat. Zo beleven de spelers de spannende reis alsof ze er zelf bij waren. Strategische beslissingen en wat geluk bepalen wie uiteindelijk de winst opstrijkt. Binnenkort verschijnt de film "De Hobbit", die op dit moment in Nieuw-Zeeland wordt opgenomen. Dit zal de verkoop van het spel zeker ten goede komen. Pluspunten:
 • Gebaseerd op "De Hobbit" van J.R.R. Tolkien
 • De gelijknamige film is op komst
 • Eenvoudige regels, maar voldoende keuzes
Vanaf 10 jaar
2 - 5 spelers
+/- 60 min
Tactiek:

Geluk:

Interactie:

Bluf:

 • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
 • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
 • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Vergezel Bilbo de hobbit en de 13 dwergen op hun avontuurlijke reis en probeer de schat terug te veroveren, die op de Eenzame Berg door Smaug de draak wordt bewaakt. Het gezelschap vindt verschillende dodelijke vijanden op hun weg zoals aardmannen, wargs, trollen en reuzenspinnen, om er maar een paar te noemen! In dit spannende familiespel ontwikkelen de spelers hun kracht en karakter, en verzamelen ze proviand en wapens. Zo nemen ze het op tegen hun tegenstanders om uiteindelijk de schat te pakken te krijgen. Wie verzamelt de meeste edelstenen? De spelers bieden met hun dwergkaarten op reis-, vaardigheid- en giftkaarten. Op basis daarvan ontwikkelen ze hun karakter en kracht. Deze hebben ze nodig bij het verslaan van vijanden in de avontuurfasen. Daarvoor krijgen ze weer edelstenen. Heb jij aan het einde van het spel de meeste edelstenen? De Hobbit is een familiespel met eenvoudige spelregels vol uitdagende keuzes!

Meer informatie
Prijs € 29,99
Artikelcode 999-HOB02
Gewicht 1.1700
Merk 999 Games
Afmetingen 29,7 x 29,7 x 7,2 cm
Auteur Reiner Knizia
EAN Code 8717249195351
Jaar van Uitgifte 2011
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Probeer goed in te schatten wat voor jou én de andere spelers van belang is. Je hebt dan een goed idee of de andere spelers hoge of juist lage kaarten gaan spelen.

Bewaar je hele hoge en hele lage kaarten voor de momenten die voor jou het belangrijkst zijn.

Ontwikkel je karakter en kracht zo snel mogelijk, zodat je minder afhankelijk bent van de dobbelstenen.

 • Recent Searches
 • valse motten 1
 • kolonisten van catan uitbreidingssets 6 spelers 8
 • uitbreiding kolonisten van catan 4
 • coöperatief spel 1