€ 69,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Catan Big Box Uitgebreid pakket voor nieuwe en oude spelers! Met onder meer het Catan Basisspel, de uitbreiding "Kooplieden & Barbaren", 2 nieuwe speelborden en een set roze speelstukken!
Vanaf 10 jaar
2 - 4 spelers
+/- 75 min
Tactiek

Geluk

Handel

Bluf

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Nooit Catan gespeeld of juist heel vaak, maar wil je wel weer eens iets nieuws? Dan is deze Catan Big Box iets voor jou!

Met dit uitgebreide pakket krijg je naast het basisspel een aantal uitbreidingen en accessoires om het populaire handelsspel "Catan" op verschillende manieren te kunnen spelen. Maar ook als je het basisspel al hebt, bevat de Catan Big Box voldoende nieuwe dingen om je bestaande Catan-verzameling mee aan te vullen.

Wat zit er in de Catan Big Box?

Naast het Catan Basisspel en de uitbreiding Kooplieden & Barbaren vind je 2 nieuwe speelborden (Mallorca en New York). Deze bevatten naast speciale spelregels de geschiedenis van deze 2 interessante locaties. Een tableau met 2 Berlijnse monumenten geeft de spelers extra strategische mogelijkheden. De variant "Helpers van Catan" biedt stevige karakterkaarten met bijzondere eigenschappen voor de spelers. En als klap op de vuurpijl bevat de Catan Big Box een exclusieve roze set speelstukken (inclusief stukken voor Zeevaarders en Steden & Ridders), waarmee je een andere kleur kunt vervangen.

Meer informatie
Artikelcode999-KOL39
Gewicht2.8500
Merk999 Games
Afmetingen30,2 x 43,2 x 10,2 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249200550
Jaar van Uitgifte2015