De Kolonisten van Catan: Big Box - Bordspel

Vanaf 10 jaar
2 - 4 spelers
+/- 75 min
30,2 x 43,2 x 10,2 cm

Het spel

Nooit Catan gespeeld of juist heel vaak, maar wil je wel weer eens iets nieuws? Dan is deze Catan Big Box iets voor jou!

Met dit uitgebreide pakket krijg je naast het basisspel een aantal uitbreidingen en accessoires om het populaire handelsspel "Catan" op verschillende manieren te kunnen spelen. Maar ook als je het basisspel al hebt, bevat de Catan Big Box voldoende nieuwe dingen om je bestaande Catan-verzameling mee aan te vullen.

Wat zit er in de Catan Big Box?

Naast het Catan Basisspel en de uitbreiding Kooplieden & Barbaren vind je 2 nieuwe speelborden (Mallorca en New York). Deze bevatten naast speciale spelregels de geschiedenis van deze 2 interessante locaties. Een tableau met 2 Berlijnse monumenten geeft de spelers extra strategische mogelijkheden. De variant "Helpers van Catan" biedt stevige karakterkaarten met bijzondere eigenschappen voor de spelers. En als klap op de vuurpijl bevat de Catan Big Box een roze set speelstukken (inclusief stukken voor Zeevaarders en Steden & Ridders), waarmee je een andere kleur kunt vervangen.

Tactische speeltip(s)

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  • Recente Zoekopdrachten
  • Het stenen tijdperk Huttenbouw & avontuur in 2
  • Weerwolven van wakkerdam uitleg 50
  • Agricola Expert-editie Bordspel 108
  • big box 1