De Kolonisten van Catan Collector's Editie - Bordspel

€ 79,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Prachtige houten editie van het bekende bordspel. Must-have voor alle verzamelaars. Bevat ook de uitbreiding voor 5 en 6 spelers. Catan
Vanaf 10 jaar
3 - 6 spelers
+/- 75 min
Tactiek

Geluk

Handel

Bluf

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Over het spel

Het populaire handelsspel is nu ook in een sensationele houten uitvoering verkrijgbaar. De spelregels zijn in deze luxe versie volledig gelijk aan die van het basisspel.

Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Daarna mag je handelen met de bank of met je medespelers. Je krijgt namelijk niet alle soorten grondstoffen binnen. En die heb je wel nodig om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen. Je kunt ook ontwikkelingskaarten kopen om speciale acties te kunnen doen. Verder loopt er een struikrover rond die sommige landschappen leegrooft.
Dorpen en steden leveren niet alleen grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel direct!

De verpakking en al het speelmateriaal, met uitzondering van de speelkaarten, zijn van de beste kwaliteit hout. De landschapstegels hebben een ronde uitsparing, waardoor je de getallenfiches er in kunt leggen.
Deze luxe uitvoering van De Kolonisten van Catan bevat speelmateriaal voor maar liefst 6 spelers!

Omdat het er allemaal prachtig uitziet, wordt het nu nog leuker om De Kolonisten van Catan te spelen.


Meer informatie
Artikelcode999-KOL27
Gewicht2.9800
Merk999 Games
Afmetingen30 x 30 x 9,3 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249193760
Jaar van Uitgifte2010