De Kolonisten van Catan: Het Oude Egypte - Bordspel

€ 44,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

De spelers koloniseren Egypte. De spelregels zijn gelijk aan die van het bekende basisspel, maar het prachtige speelmateriaal, godenkaarten en de variant "De grote piramide" zorgen voor een compleet andere spelbeleving!
Vanaf 10 jaar
3 - 4 spelers
+/- 90 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

Het bekende handelsspel speelt zich nu af in Egypte waar zich de grondstoffen papyrus, steen, graan, leem en rund bevinden. Je begint met 2 dorpen, die aan tegels met deze grondstoffen grenzen. Elk aangrenzend(e) dorp of tempelstad ontvangt grondstoffen bij een bepaalde dobbelsteenworp. Met deze grondstoffen kun je handelen en bouwen. Voor het bouwen van nieuwe ossenkarren, dorpen of tempelsteden heb je een bepaalde combinatie van grondstoffen nodig, die je door slim handelen met je medespelers, of de zich op het bord bevindende havens en oases kan verkrijgen. Je kunt ook nieuwe ontwikkelingen kopen.

Deze thematische versie van De Kolonisten van Catan bevat prachtige speelstukken, waaronder echte replica's van beroemde gebouwen als de piramide van Djoser en de Sfinx. Het spel bevat verder speelmateriaal voor een variant "De grote piramide" en godenkaarten, die zowel met het basisspel als met de variant kunnen worden gecombineerd. Godenkaarten leveren je tijdelijke voordelen op. In de variant help je de farao bij het bouwen van "De grote piramide". Dat kan extra overwinningspunten opleveren bij de "Zegen van de farao", maar wie minder actief is kan de "Vloek van de farao" over zich afroepen, waardoor hij overwinningspuntenaftrek krijgt!

Meer informatie
Artikelcode999-KOL36
Gewicht1.1700
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 29,7 x 7,2 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249199380
Jaar van Uitgifte2014