De Weerwolven van Wakkerdam Jubileumeditie

€ 14,95
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Luxe editie, ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van het bekende rollenspel De Weerwolven van Wakkerdam. Inclusief de rollen uit de uitbreiding Volle Maan van Wakkerdam. Door de stevige kaarten uitstekend geschikt voor buitenlocaties. Nu tot 28 spelers.
Vanaf 10 jaar
8 - 28 spelers
+/- 45 min
Funfactor

Interactie

Deductie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

Luxe editie van De Weerwolven van Wakkerdam, uitgegeven ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de originele versie van het spel. Bevat de extra rollenkaarten uit de uitbreiding Volle Maan. De kaarten zijn van stevig karton. Daardoor is deze versie beter geschikt voor buitenlocaties, zoals het bos of rond het kampvuur.

De Weerwolven van Wakkerdam is een partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis onschuldige dorpsgenoten?

Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Ieder karakter doet iets speciaals. De spelleider geeft 's nachts aan dat iedereen zijn ogen moet dichtdoen en roept steeds de karakters op, die dan hun eigenschap mogen uitvoeren. De weerwolven elimineren aan het einde van de nacht een burger. Als het weer dag wordt, bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze proberen om een weerwolf te elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig…

Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al die momenten dat je met veel mensen bent. Zeker als je er in slaagt om met kaarsen of een kampvuur een mysterieuze sfeer te creëren, is succes verzekerd. Deze jubileumeditie is geschikt voor maar liefst 28 spelers!

Meer informatie
Artikelcode999-WEE04
Gewicht0.5100
Merk999 Games
Afmetingen13,2 x 13,2 x 5,1 cm
AuteurPhilippe des Pallières
EAN Code8717249195795
Jaar van Uitgifte2012