Weerwolven van Wakkerdam:Volle Maan in Wakkerdam Uitbreiding - Kaartspel

Waardering:
93% of 100
€ 11,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Deze uitbreiding bevat maar liefst 9 varianten, 5 nieuwe karakters en 36 gebeurtenissen, die het basisspel een compleet nieuwe draai geven.

Vanaf 10 jaar
8 - 18 spelers
+/- 45 min
Interactie

Funfactor

Deductie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Over het spel

Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel 'De Weerwolven van Wakkerdam' bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt. Zo vind je bijvoorbeeld de variant Maneschijn, waarbij je buiten in een magische ambiance speelt.

In Dorpen spannen samen kun je zelfs met 200 personen tegelijk spelen. 'Hij is het zeker niet!' verandert het kiessysteem en bij de variant Dubbele 'ik' heeft iedereen een tweede persoonlijkheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over De sprekende muur, Oogstfeest, De zwarte pest, Lycantropische besmetting en Volle Maan Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden. Zo wordt de dorpsgek gedoogd, maar niet serieus genomen en wordt de zondebok bij onduidelijkheid geëlimineerd. De dorpsoudste wordt pas uitgeschakeld als de weerwolven hem twee keer te grazen hebben genomen.

Let op: Volle Maan in Wakkerdam kun je uitsluitend spelen in combinatie met het basisspel 'De Weerwolven van Wakkerdam'!


Inhoud:
  • 36 gebeurteniskaarten
  • vel met stickers
  • De spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-WEE02
Gewicht0.1100
Merk999 Games
Afmetingen12,3 x 9,7 x 2 cm
AuteurDimitry Davidoff, Hervé Marly en Philippe des Pallières
EAN Code8717249192787
Jaar van Uitgifte2008