Dominion: De Gilden - Kaartspel

€ 29,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Kleine uitbreiding op het bekende kaartspel Dominion. Met 13 nieuwe koninkrijkkaarten, munten die de spelers voor later kunnen sparen en kaarten die iets extra's doen als een speler er meer voor betaalt.
Vanaf 10 jaar
2 - 4 spelers
+/- 30 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Videos

Over het spel

De economie is eigenlijk een truc, zoals het stelen van iemands neus, maar de laatste tijd lijken steeds meer mensen er doorheen te prikken, net als dat je er achter komt dat je neus helemaal niet gestolen is!

Banen, iedereen is bezorgd over banen. Waar is het anoniem bedrijven van landbouw gebleven? De economie is eigenlijk een truc, zoals het stelen van iemands neus, maar de laatste tijd lijken steeds meer mensen er doorheen te prikken, net als dat je er achter komt dat je neus helemaal niet gestolen is. Dus nu sluit men zich aan bij een gilde, leert men een ambacht en werkt men aan een meesterwerk, een verblindend mooi schilderij of een kaasrasp die zo fantastisch is dat je nooit meer kaas eet. De enige mensen die nog landbouw bedrijven, doen dat ironisch. De gildes omvatten alles: ironische landbouw, slageren, bakkeren, kandelaarmakeren, schoenmakeren, kaasmakeren, kaas vernietigen. Jouw adviseur is ervan overtuigd dat het beheersen van steensnijden ergens de sleutel tot het overheersen van de wereld is. Prima. Je gaat steen zo deskundig bewerken dat de wereld trillend voor je open ligt.
Deze kleine uitbreiding op Dominion voegt 13 nieuwe koninkrijkkaarten aan het spel toe. Verder bevat de doos munten die de spelers kunnen opsparen voor later en kaarten die iets extra's doen als een speler er meer voor betaalt. Vooral dat laatste zorgt voor nieuwe interacties en mogelijkheden.
De Slager is de verpersoonlijking van deze uitbreiding. Je ontvangt dan niet alleen munten, maar je mag ook een kaart vernietigen en tegen betaling van een aantal munten een betere kaart terugpakken.

Inhoud:
  • 150 kaarten
  • 130 koninkrijkkaarten 10 van elk Adviseur, Bakker, Slager, Kandelaarmaker, art, Heraut, Gezel, Meesterwerk, Koopmansgilde, Plaza, Helderziende, Steenhouwer, Belastinginner
  • 12 van elk : Kermisterrein
  • 25 munten
  • 13 locatiekaarten
  • 7 blanco kaarten
  • spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-DOM11
Gewicht1.5000
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 20,2 x 7,3 cm
AuteurDonald X. Vaccarino
EAN Code8717249197423
Jaar van Uitgifte2013