Elfenland Jubileumeditie - Bordspel

Waardering:
100% of 100
€ 49,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Logistiek, tactisch bordspel, dat in 1998 Speelgoed van het Jaar werd. Met het basisspel "Elfenland", de variant "Elfensea" en de uitdagende uitbreiding "Elfengold". Leuk voor beginnende en gevorderde spelers!
Vanaf 10 jaar
2 - 6 spelers
+/- 60 min
Geluk

Tactiek

Interactie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Over het spel

Elfenland was het eerste bordspel dat 999 Games onder het huidige logo uitgaf. Het werd direct Speelgoed van het Jaar 1998. Deze speciale editie bevat het basisspel "Elfenland" en de grote uitbreiding "Elfengold". Verder zit de variant "Elfensea" er in, die zich op de achterkant van het speelbord afspeelt.

In dit logistieke, tactische spel probeer je met fantasierijke transportmiddelen als draken, elfenfietsen en toverwolken alle 20 steden van het speelbord te bezoeken. Je legt transportfiches op het speelbord om deze zo goed mogelijk op je kaarten te laten aansluiten. Maar pas op, de andere spelers hebben hindernissen om je plannen te verhinderen. Gelukkig bieden vlotkaarten en karavanen vaak uitkomst.

"Elfensea" is een variant op het basisspel. Je kunt nu naar maar liefst 32 steden reizen en daar bonusfiches verdienen, die je op verschillende manieren kunt inzetten. Elfenfietsen en trollenwagens doen in deze variant niet mee, maar walvissen kunnen je wel over de zee helpen. In deze vriendelijke familieversie zitten geen hindernissen!

In de uitdagende uitbreiding "Elfengold", die uitsluitend met "Elfenland" te combineren is, bied je op de aangeboden transportfiches in plaats van deze te trekken. Daardoor ontstaan interessante dilemma's. Het bezoeken van steden levert je nieuw goud op, zodat je in de volgende ronde weer kunt meebieden. Het spel wordt met "Elfengold" een stuk pittiger. Daarom duurt het spel 6 ronden in plaats van 4!


Inhoud:
  • 6 elfenlaarzenpionnen
  • 6 hindernisfiches
  • 120 stadsblokjes
  • 48 transportfiches
  • 105 kaarten
  • 1 speelbord
  • De spelregels
Meer informatie
Artikelcode999-ELF04
Gewicht1.7200
Merk999 Games
Afmetingen37,1 x 27,1 x 9 cm
AuteurAlan R. Moon
EAN Code8717249190059
Jaar van Uitgifte1999