Halli Galli Zomerpret - Niet meer leverbaar

Vanaf 6 jaar
2 - 6 spelers
+/- 15 min
15,3 x 11,2 x 5,3 cm
Interactie:
4,5 sterren
Reactie:
5 sterren
Funfactor:
4 sterren
Educatief:
3,5 sterren

Het spel

Het spectaculaire spel met de bel in een zomers jasje. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.

De Halli Galli Zomerpret bevat watervaste kaarten en een stevige watervaste kunststoffen bel en is verpakt in een handige plastic tas. Nu kun je Halli Galli echt overal spelen!

Video

Tactische speeltip(s)

Het is eenvoudigweg erg belangrijk om snel te tellen en te reageren. Wie alle actuele totalen kan onthouden, heeft een duidelijk voordeel. Ook is het goed om te beseffen dat een nieuwe kaart op een oude komt. Zo kun je soms erg goed gokken dat er 5 van een soort overblijven.

  • Recente Zoekopdrachten
  • shaun 1
  • camel up kaartspel 106
  • coöperatief bordspel 6
  • catan+kaartspel 50