Halli Galli Zomerpret - Actiespel

€ 14,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Speciale uitgave van het spel met de bel in een handige plastic draagtas. Het spel bevat watervaste kaarten en een stevige kunststoffen bel. Ideaal voor op vakantie!
Vanaf 6 jaar
2 - 6 spelers
+/- 15 min
Interactie

Reactie

Funfactor

Educatief

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Videos

Over het spel

Het spectaculaire spel met de bel in een zomers jasje. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.

De Halli Galli Zomerpret bevat watervaste kaarten en een stevige watervaste kunststoffen bel en is verpakt in een handige plastic tas. Nu kun je Halli Galli echt overal spelen!

Meer informatie
Artikelcode999-GAL05
Gewicht0.1250
Merk999 Games
Afmetingen15,3 x 11,2 x 5,3 cm
AuteurHaim Shafir
Jaar van Uitgifte2011